Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Συνεχίζεται η ενίσχυση, ανακοινώθηκε το ΔΣ

12083_10200894352786243_1469644009_nΕίναι πλέον ξεκάθαρο πως οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχουν βάλει τον πήχη ψηλά, καθώς οι επιλογές των παικτών για την ενίσχυση της ομάδας τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πριν από λίγη ώρα ο Παναγιώτης Κίτσας (φωτ) είναι επίσημα παίκτης των “ασπρόμαυρων”, αποτελώντας την πέμπτη μεταγραφή μέχρι στιγμής μετά τους Νίκο Δημοσθένους, Γιώργο και Κώστα Κίτσα, Πασχάλη Τσάκα.

Ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι 28 ετών (27/9/1985), έχει ύψος 1.82 και βάρος 72 κιλά. Την περσινή χρονιά πέτυχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, απ’ όπου και μεταγράφηκε στην ομάδα των Τρικάλων.

Το νέο διοικητικό σχήμα

Το Imathia Sports News σας παρουσιάζει το νέο ΔΣ, όπως προέκυψε μετά τις εκλογές των μελών της ομάδας. Αποτελείται από 13 μέλη, ενώ περίπου τριάντα ακόμη φίλοι της ομάδας έχουν τη δική τους θέση στα…μετόπεισθεν, έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας :

Πρόεδρος : Γεώργιος Πασχαλίδης

Α’ Αντιπρόεδρος : Αθανάσιος Ζωγράφος

Β’ Αντιπρόεδρος : Αντώνιος Ζωγράφος

Γενικός Γραμματέας : Νικόλαος Ελευθερίου

Γενικός Αρχηγός : Ευάγγελος Γρηγορόπουλος

Β’ Γενικός Αρχηγός : Αλέκος Μπουκλάς

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων – Τύπου : Σωτήριος Ανάστου

Ταμίας Α’ : Γεώργιος Τόλιος

Ταμίας Β’ : Παναγιώτης Ευαγγέλου

Τεχνικός Διευθυντής : Βασίλειος Κίτσας

Υπεύθυνος Ιματισμού : Ιωάννης Κίτσας

Μέλη : Χρήστος Ζωγράφος, Αλέκος Μαρτσέλος, Κυριάκος Ματράκας

Έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ!

Η περίοδος 2013-2014 θα είναι ιστορική για την ομάδα της Αλεξάνδρειας για έναν πολύ σημαντικό λόγο : ξεκινά η λειτουργία ακαδημίας και παιδικών τμημάτων, με τις πρώτες ενδείξεις να φανερώνουν πως το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας αναμένεται να ξεπεράσει και τις δικές τους προσδοκίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους ιθύνοντες για περισσότερες πληροφορίες, ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές με παιδαγωγούς, οι οποίοι με συμβουλετικό κυρίως χαρακτήρα θα συνδράμουν στη νέα αυτή προσπάθεια.

Το Βρυσάκι ως βοηθητικό!

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει με έγγραφο της τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου της πόλης για τη νέα περίοδο και περιμένει την απάντηση της Δημοτικής Αρχής. Σε περίπτωση θετικής απόκρισης, οι ιθύνοντες στην ομάδα ήδη έχουν καταστρώσει πλάνο για τη χρήση του γηπέδου του Βρυσακίου για βοηθητικό.

Παναγιώτης Κίτσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected