Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Βαγγέλης Καλαϊτζίδης – Κάτοικος Μυκόνου!

CIMG4921 Καλαϊτζίδης ΕυάγγελοςΌπως είχαμε γράψει σχετικά, ο Βαγγέλης Καλαϊτζίδης ζήτησε να αποχωρήσει από τα Λευκάδια και όπως φαίνεται δεν άργησε να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο 30χρονος μέσος ανακοινώθηκε σήμερα από τον ΑΟ Μυκόνου, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Με τη φανέλα του ΠΑΣ αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια και 1559 αγωνιστικά λεπτά, ενώ πέτυχε 2 τέρματα.

Η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε και την απόκτηση ακόμη τεσσάρων παικτών από τη Βόρεια Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο Θοδωρής Μητράκας, συμπαίκτης των Γιαουτζή, Έξαρχου, Ζούρκου και Τσακτάνη στον Αιγινιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ανακοινώνει ότι εντάσσονται στη δύναμη της ομάδας μας οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα :

Πανορμίτης Καρπαθάκης από Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αμυντικός 23 Ετών)
Κωνσταντίνος Καρακάσογλου από Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μέσος 22 Ετών)
Θεόδωρος Μήτρακας από Αιγιανικό (Μεσοεπιθετικός 32 Ετών)
Ευάγγελος Καλαϊτζίδης από Α.Ο. Λευκαδίων (Μεσοεπιθετικός 30 Ετών)
Γεώργιος Καμπάνης από Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μέσος 23 Ετών)

Η βάση στην αδιάκοπη συμμετοχή τους τα τελευταία χρόνια στα εθνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα, το ήθος τους που αποδεικνύουν στα γήπεδα, η εργατικότητα τους, η ποδοσφαιρική τους ποιότητα, μας έπεισαν να τους εντάξουμε στην νέα μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.

Τους ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα και καλή επιτυχία μαζί μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected