Κατηγορίες
Super League 1

Τάκης Λεμονής : “Ο Λεβαδειακός κομμάτι της ζωής μου…”

λεμονηςΣυνδεδεμένη είναι η πορεία του Τάκη Λεμονή με τον Λεβαδειακό, με τον έμπειρο τεχνικό να νιώθει… άνετα στην ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Λεμονής μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εμφανίστηκε χαρούμενος που εργάζεται στον Λεβαδειακό, ενώ αναφέρθηκε στις μεταγραφές, τονίζοντας τις δυσκολίες για απόκτηση ξένων παικτών/

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεμονή:

Για τη συνεργασία του με τον Λεβαδειακό: «Έχω δεθεί με τον Λεβαδειακό, έπαιξα τέσσερα χρόνια εδώ και από τα καλύτερα της καριέρας μου. Είναι ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για μένα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Λεβαδειακού: «Όπως σε όλες τις ομάδες προγραμματίζονται και γίνονται μεταγραφικές κινήσεις. Εμείς είμαστε σε φάση αλλαγής μεγάλων αλλαγών σε σχέση με την περσινή ομάδα. Εδώ κι ένα μήνα έχουμε πέσει με τα μούτρα στο ψάξιμο για παίκτες. Αυτό είναι και θετικό, αλλά και αρνητικό. Το θετικό είναι ότι επιλέγεις και τον τρόπο παιχνιδιού και παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλεις, εφόσον φυσικά έχεις ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις επιλογές των παικτών».

Για το μίγμα έμπειρων-νέων παικτών: «Η ισορροπία είναι το καλύτερο πράγμα. Χρειάζεσαι έμπειρους και νέους παίκτες. Πρέπει να δούμε πώς θα δέσουν όλα αυτά μαζί. Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, πριν ολοκληρωθεί το ρόστερ. Σιγά-σιγά όμως θα καταφέρουμε να έχουμε το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας κοντά μας».

Για τη δυσκολία στην απόκτηση παικτών: «Δεν ψάχνουμε σε αγορές που δεν μπορούν να ακουμπήσουν και σύλλογοι με περισσότερα χρήματα. Όλοι γνωρίζουν για την κρίση κι όποιος έρχεται εδώ το κάνει έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Η Ελλάδα δεν είναι πόλος έλξης, ακόμη και για ομάδες που παίζουν στο Champions League. Δεν είμαστε θελκτικός τόπος για παίκτες που είναι στην ακμή της καριέρας τους κι έχουν φιλοδοξίες. Πρέπει να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος για να έρθουν και καλύτεροι παίκτες. Στο παρελθόν έχουν έρθει πολύ μεγάλα ονόματα, αλλά τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Είναι μια περίεργη περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές αλλαγές λόγω της κρίσης που βιώνουμε όλοι μας. Έχει γίνει μια στροφή σε Έλληνες παίκτες, κάτι που θα ήταν καλύτερο να γίνει βάσει προγραμματισμού κι όχι ανάγκης».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Οι ομάδες θα είναι πιο προσαρμοσμένες στις συνθήκες, γιατί αυτές που έζησαν πέρσι ήταν πρωτόγνωρες. Δεν νομίζω πάντως πως θα έχουμε περισσότερες αλλαγές σε αυτά που είδαμε πέρσι».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected