Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καστοριά – Δικός της και ο Βελλίδης!

βελλίδηςΣυνέχισαν την έντονη δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι οι «γουναράδες», που εμπιστεύονται την αγορά της Αλβανίας, κάνοντας καλές επιλογές για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής. Το «μπαμ» ήρθε στα δοκάρια και αφορά την έλευση του 24χρονου Ντανιέλ Λαμελάρι, ο οποίος τη Δευτέρα έδωσε οριστικά τα χέρια με τον πρόεδρο των Καστοριανών, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, αυξάνοντας τον συναγωνισμό προς τον νεοαποκτηθέντα Χρήστο Σαραφιανό. Ο Λαμελάρι ήταν βασικός στην Ντιναμό Τιράνων, παραδοσιακή δύναμη στην Αλβανία, ενώ έπαιξε και στην ιταλική Μελετολέσε.

Την ίδια στιγμή, στην ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου εντάχθηκε μετά από ένα χρόνο στον Παναργειακό Άργους Ορεστικού και ο Θέμης Βελλίδης. Ο ξάδερφος του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκου, είναι 28χρονος αμυντικός χαφ, ενώ για την απόκτησή του είχε κινηθεί και ο συμπολίτης Κάστορας. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Βελλίδης δήλωσε:

«Επιστρέφω στο σπίτι μου μετά από ένα χρόνο απουσίας. Την Καστοριά την αγαπώ και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της. Με εντυπωσίασαν οι άνθρωποι της, ιδιαίτερα οι κ.κ. Ουσταμπασίδης και Μιχάλτσες, που με την συμπεριφορά τους και τις κινήσεις τους, έδειξαν ότι με θέλουν και πάλι στην ομάδα. Η Καστοριά έχει μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τα πετύχει».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected