Κατηγορίες

Λευκάδια – Ημέρα εξελίξεων!

Ρίσσου ΑθανάσιοςΜπορεί για κάποιους η Δευτέρα να θεωρείται η…χειρότερη μέρα της εβδομάδος λόγω της πρώτης εργάσιμης μέρας, για τα Λευκάδια όμως ήταν ημέρα χαρμόσυνη, καθώς ξεκίνησαν και επίσημα οι προσθήκες στο ρόστερ για τη νέα χρονιά. Όπως αναφέραμε στο Transfer Market νωρίς το πρωί (βλέπε εδώ), ο ΠΑΣ ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο επιθετικό της Νίκης Καλής Πέλλας Νίκο Τόπκα ενώ πριν βγει η μέρα κατάφερε και πρόσθεσε άλλον έναν νεαρό παίκτη, αυτή τη φορά από την Ημαθία.

Ο λόγος για τον Σάκη Ρίσσου (φωτ) του Φίλιππου Μελίκης, τον 25χρονο μέσο των “ερυθρολεύκων” από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας την περσινή χρονιά αλλά και από τους πλέον διακριθέντες σε όποια ομάδα αγωνίστηκε στο παρελθόν (Νίκη Αγκαθιάς, ΑΕΠ Βέροιας, ΜΑΣ Βεργίνα). Έχει ύψος 1.64 και βάρος 61 κιλά, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως “κόφτης” όσο και στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και την ψυχραιμία του. Στο περσινό πρωτάθλημα είχε 29 συμμετοχές και ένα τέρμα, ενώ κατέκτησε τον τίτλο του MVP της 28ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω του Imathia Sports News.

Το δεύτερο κατά σειρά απόκτημα των Λευκαδίων μίλησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο για την νέα πρόκληση στην καριέρα του : “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε μια μεγαλύτερη κατηγορία, η οποία εκ των πραγμάτων έχει μεγαλύτερες δυσκολίες, υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φίλιππο Μελίκης για αυτά τα 2 πολύ όμορφα χρόνια που πέρασα. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους!”

Επίσης, η σημερινή μέρα περιελάμβανε και ανανεώσεις. Εκτός του Χρήστου Πίτου που…άνοιξε τον χορό των παραμονών, ο ΠΑΣ ανανέωσε τη συνεργασία του για τη νέα χρονιά με τους Πρόδρομο και Παναγιώτη Μισαηλίδη, τον νεαρό Χρήστο Χαρατσίδη αλλά και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected