Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Ήταν να μην πάρει μπρος!

κοκοληςΦαίνεται πως καθημερινά πλέον η ομάδα του ΠΑΣ θα ανακοινώνει και μία(;) μεταγραφή! Μετά τους Νίκο Τόπκα και Σάκη Ρίσσου που συμφώνησαν επίσημα χθες, άλλος ένας νεαρός παίκτης γίνεται κάτοικος Λευκαδίων. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοκόλη, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στη Football League 2 με τα χρώματα του Αιγινιακού.

Η άνοδος της ομάδας στην επόμενη κατηγορία και η τάση του Γιάννη Νιώπα για ενίσχυση με σκοπό να πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά, ανάγκασε πολλούς παίκτες του ρόστερ να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Οι επαφές που προηγήθηκαν με την πλευρά του 18χρονου επιθετικού έφεραν το αίσιο τέλος και τα Λευκάδια προσθέτουν έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη στη γραμμή κρούσης. Ο νεαρός φορ προέρχεται από την Ακαδημία του Ντίνου Κούη στη Θεσσαλονίκη και αποτέλεσε τις πρώτες επιλογές του Σάκη Παπαβασιλείου στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς.

Οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους συνεχίζονται για την “κυανόλευκη” ομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Κυριακή θα υπάρξουν προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας στους φίλους της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected