Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Με…χειρουργική ακρίβεια!

Ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός του Φίλιππου Μελίκης αλλά και η επιλογή των παικτών που θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ είναι φανερό ότι γίνονται με σαφές πλάνο και με στόχο να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Imathia Sports News αναμένονται δύο τουλάχιστον ακόμη προσθήκες, σε θέσεις τις οποίες έχει επισημανθεί από τον νέο τεχνικό Κώστα Παυλόπουλο.

Πριν λίγη ώρα, έπειτα από τη συνάντηση του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Ζεϊμπέκη με τους Αλέκο Χαραλαμπίδη και Έρβιν Μπούφι, προέκυψε η τυπική συμφωνία για τον επόμενο χρόνο, καθώς οι δύο παίκτες απέσπασαν σήμερα την ελευθέρας από τον γειτονικό Αχιλλέα Νεοκάστρου. Δύο προσθήκες που ενισχύουν σημαντικά τόσο τα μετόπεισθεν του Φίλιππου αλλά και την μεσοεπιθετική γραμμή.

Το “Who is who” των νέων αποκτημάτων

Ο Έρβιν Μπούφι (αριστερή φωτ.) είναι 27 ετών (13/11/1986), έχει ύψος 1.75 και βάρος 65 κιλά. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και διακρίνεται για την ταχύτητα και την σίγουρη πάσα. Η στρατιωτική του θητεία τον ανάγκασε να λείψει για αρκετό διάστημα στο ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος, όμως στην επάνοδο του βοήθησε σημαντικά τον Αχιλλέα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Πριν τους “ασπρόμαυρους” αγωνιζόταν στον Φίλιππο Μέσης.

Ο Αλέκος Χαραλαμπίδης (δεξιά φωτ.) είναι 30 ετών (30/10/1983), έχει ύψος 1.75 και βάρος 85 κιλά. Αγωνίζεται ως στόπερ και αποτέλεσε έναν από τους “δυνατούς” κρίκους της άμυνας του Αχιλλέα Νεοκάστρου στο περσινό πρωτάθλημα. Η δυναμικότητα και ο ποδοσφαιρικός “τσαμπουκάς” είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του, ενώ πριν τους “ασπρόμαυρους” αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κοπανού.

Επίσης σήμερα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Φίλιππο οι Παναγιώτης Βενιόπουλος και Αντώνης Ζέρης, ενώ απομένουν πολύ λίγα “κομμάτια” του παζλ για το ρόστερ της περιόδου 2013-2014.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected