Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα - Μεταγραφές

Λευκάδια – Επενδύει σε…βαρύ εξοπλισμό!

δημητριαδης μακηςΜε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του ΠΑΣ Λευκαδίων! Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην τέταρτη προσθήκη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, καθώς συμφώνησε με τον Αβραάμ (Μάκη) Δημητριάδη από τον Αλμωπό Αριδαίας. Ο 28χρονος επιθετικός, πρωταθλητής με την ομάδα του στην ΕΠΣ Πέλλας, τέθηκε αντιμέτωπος με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου στα μπαράζ ανόδου, ενώ τη σεζόν 2012-2013 ήταν 7ος σκόρερ στην Α1 Ερασιτεχνική με 15 γκολ.

Who is who

Ο έμπειρος φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Ηρακλή Έδεσσας, αγωνίστηκε δύο χρόνια με τον Αετό Σκύδρας στη Δ’ Εθνική, ένα χρόνο με τη Βέροια στη Γ’ Εθνική που πανηγύρισε την άνοδο της στη Β΄ Εθνική και έπειτα μεταγράφηκε στο Πολύκαστρο, όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο στη Γ’ Εθνική, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε με τα Κουφάλια στη Δ’ Εθνική.

Το 2007 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Αλμωπού, με την οποία αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική για δύο χρόνια. Ο επόμενος σταθμός του Μάκη Δημητριάδη ήταν η ομάδα της Νάουσας στη Δ’ Εθνική, ενώ την περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στους Γαλατάδες και πάλι στη Δ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected