Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παναχαϊκή – Ανακοίνωσε Κιάσσο!

κιασσοςTην απόκτηση του Κώστα Κιάσσου, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ανακοίνωσε η Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από τον Απόλλωνα Αθηνών, του ποδοσφαιριστή Κώστα Κιάσσου. Ο Κώστας Κιάσσος είναι 37 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και εκτός από την Εθνική Ανδρών, Ελπίδων και Νέων Ελλάδος έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με τις ΠΑΕ ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός και έχει περισσότερες από 600 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Ο Κώστας Κιάσσος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τις ΠΑΕ Λεβαδειακός 2 φορές και Απόλλων Αθηνών.

Ο Κώστας Κιάσσος έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό με την Ισπανική Νουμάνθια και την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και από τον Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι με τον Απόλλων Αθηνών όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Κώστας Κιάσσος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε 39 παιχνίδια και στην Παναχαϊκή έρχεται για να καλύψει την θέση του επιθετικού μέσου μαζί με τον 16χρονο Κώστα Πλέγα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected