Football League

Παναχαϊκή – Κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό!

παναχαικη φαση2Aκόμη και με υποβιβασμό κινδευνεύει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία δεν πήρε άδεια συμμετοχής στην Football League της επόμενης περιόδου λόγω της μη παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι δυστυχώς της επιστράφηκε ο φάκελος της αδειοδότησης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με την επισήμανση ότι λόγω της μη παραχωρήσεως του Παμπελοποννησιακού σταδίου, αυτός είναι ελλιπής και δεν της χορηγείται αδειοδότηση για την συμμετοχή της στην Football League.

Στην ΠΑΕ Παναχαϊκή δόθηκε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να εξασφαλίσει παραχωρητήριο σταδίου όπου θα δίνει τους αγώνες της αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα της χορηγηθεί η άδεια συμμετοχής στην Football League.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα προσπαθήσει λόγω των απεργιών στον Δήμο Πατρέων να εξασφαλίσει έστω προσωρινό παραχωρητήριο, για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι έτοιμη ακόμα και αύριο το πρωί να παραδώσει στον Δήμο Πατρέων εγγυητική επιστολή και είναι βεβαία ότι ο Δήμος Πατρέων θα δώσει έστω και τελευταία στιγμή παραχωρητήριο για όλους τους χώρους που χρειάζεται η Παναχαϊκή για την αδειοδότηση.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected