Κατηγορίες
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πανιώνιος – Ειδησεογραφία ενόψει ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

πανιωνιος προετΚανένα πρόβλημα δεν προέκυψε για τον Νίκο Παντέλη και η προετοιμασία του Πανιωνίου συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα στη Νάουσα.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντέλης στη διπλή προπόνηση που είχε η ομάδα έδωσε έμφαση στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Στην προετοιμασία της ομάδας μέρος λαμβάνει και ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Σαχσανίδης.

Από το πρόγραμμα προπόνησης απουσίασε ο Δημήτρης Τόσκας ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ενώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Η εκτίμηση ήταν πως έχει υπσοτεί θλάση στην κνήμη και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη Παρασκευή όταν και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν οι νεαροί Γιώργος Βλάχος, Αλέξανδρος Σμυρλής. Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι διεθνείς Κούρος, Κολοβός, Γιαννακόπουλος. Οι τρεις παίκτες πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις την Πέμπτη. Την Παρασκευή το πρωί θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις από τον γιατρό Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια μαζί με τον γιατρό της ομάδας θα μεταβούν στη Νάουσα.

Αλλαγή υπήρξε στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων. Η αναμέτρηση με τον Α.Σ. Λευκαδίων που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα ματαιώθηκε και πρώτος αντίπαλος του Πανιωνίου θα είναι την Κυριακή ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σε παιχνίδι που θα γίνει κοντά στις εγκαταστάσεις που προετοιμάζονται οι «κυανέρυθροι».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected