Super League 1

Σωκράτης Διούδης : “Φέτος είμαστε υποψιασμένοι!”

διουδης4Ο Σωκράτης Διούδης μιλώντας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη στη Βουλγαρία υποστήριξε πως φέτος η ομάδα του θα παρουσιαστεί περισσότερο συγκεντρωμένη.

Ο νεαρός γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων», είπε συγκεκριμένα: ««Η αλήθεια είναι ότι λόγω της συμμετοχής μου με την εθνική ομάδα είμαι λίγο πιο καταπονημένος από τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Ήρθα εδώ για να δουλέψω, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Το μέρος βοηθάει να δεθούμε σαν ομάδα, αλλά κι όλα τα παιδιά μεταξύ μας. Είχα μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή μας πριν έρθω εδώ. Εντυπώσεις δεν μπορώ να έχω ακόμα, επειδή δεν έχω δουλέψει με όλη την ομάδα και είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω γι’ αυτό, όμως εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Αισθάνομαι καλά και περιμένω πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι φέτος θα έχω μεγαλύτερες ευθύνες και δουλεύω γι’ αυτό. Είναι απόλυτα λογικό να αυξάνονται οι απαιτήσεις και ο κόσμος να περιμένει περισσότερα από μένα. Νομίζω ότι το άγχος έφυγε πέρυσι και ούτως ή άλλως εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που αγχώνονται εύκολα. Η περυσινή εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μας έχει ωριμάσει ακόμη περισσότερο. Βρεθήκαμε στο χείλος του υποβιβασμού και για να σηκώσαμε πέρυσι το βάρος θα το κάνουμε και φέτος. Απλά φέτος δεν θα είναι η ίδια κατάσταση.

Νομίζω ότι φέτος θα είμαστε δεμένοι περισσότερο κι αυτό που βλέπω από τις ώρες που είμαι εδώ είναι ότι τα παιδιά είναι δεμένα λες και γνωρίζονται χρόνια. Πέρυσι ήμασταν πιο χαλαροί, λόγω του ονόματος του Άρη, όπου δεν περίμενες να φτάσεις στο σημείο να παλεύεις για τη σωτηρία. Να μη γελιόμαστε, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και φέτος και επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected