Football League - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εθνικός Γαζώρου – Ανακοίνωσε Νατσέφσκι

ναστεφσκιΠαίκτης του Εθνικού Γαζώρου είναι πλέον ο Σκοπιανός, Ιβάν Ναστέφσκι, ο οποίος πέρασε και τα εργομετρικά, σήμερα το απόγευμα, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και αύριο το πρωί αναμένεται να παρουσιασθεί και επίσημα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει και στην αυριανή(Παρασκευή 12/7) απογευματινή προπόνηση του Εθνικού Γαζώρου.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός με πολύ πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πρωταγωνιστήσει από το 2010, όταν ακόμη ήταν 19 ετών, πολλές φορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Σκοπίων macedonianfootball.com, σε σενάρια μετακίνησης του, σε Ισπανία και την Εσπανιόλ, σε Ρωσία και την Κουμπάν Κράσνονταρ, αλλά και σε Ιαπωνία και την Χιροσίμα.

Τελικά ο Σκοπιανός προτίμησε να κάνει το διεθνές του βήμα στα 22 του από την κοντινή Ελλάδα, βλέποντας το σαν μια πολύ καλή αρχή για το επόμενο μεγάλο σταθμό στην καριέρα του.

Ο διεθνής με τις όλες τις μικρές 3 ομάδες της χώρας του, ενώ έχει αγωνισθεί στην Βαρντάρ Σκοπίων, την Ραμπτνίσκι και φέτος αγωνιζόταν στην Τέτεξ Τέτοβο.

Το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα περιελάμβανε διπλές προπονήσεις, πρωί – απόγευμα, ενώ για το Σαββατοκύριακο ο Μάκης Κατσαβάκης θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected