Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Γιουρόπουλος – Νέος προπονητής στο παιδικό του Μακροχωρίου!

CIMG5246 Γιουρόπουλος ΔημήτριοςΕπικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον πρώην τεχνικό του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, υπερπρωταθλητή με την “κιτρινόμαυρη” ομάδα και από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Α1 Ερασιτεχνική. Ο 41χρονος προπονητής έδωσε τις δικές του διευκρινήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που τον έφερναν να αναλαμβάνει την Ακαδημία Μακροχωρίου, η οποία θα αγωνιστεί φέτος στη Β’ Ερασιτεχνική.

“Η πρόταση που μου έγινε αφορά το παιδικό τμήμα 1999-2000 της ομάδας του Μακροχωρίου, την οποία και αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μια πρόκληση για μένα να αναλαμβάνω παιδικό τμήμα, καθώς έχεις την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου στα παιδιά που βρίσκονται σε μια κρίσιμη ηλικία. Είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος να ξεφύγω λίγο από τα καθιερωμένα και να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά μου αρέσει”, τονίζει στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο ο έμπειρος προπονητής.

Ο Δημήτρης Γιουρόπουλος έχει εργαστεί και στο παρελθόν σε παιδικό τμήμα και συγκεκριμένα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και εκ των πραγμάτων δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο. Σε ανδρικό τμήμα εργάστηκε, εκτός του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και στην ΑΕ Καβασίλων. Ως παίκτης έχει διαγράψει αξιοθαύμαστη πορεία καθώς έχει αγωνιστεί σε Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Κοζάνη, Εθνικό Μακροχωρίου, Εθνικό Κατερίνης, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Λεβαδειακό, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΦΑΣ Νάουσα, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ΑΕ Καβασίλων.

Σε ερώτηση μας σχετικά με την αποχώρηση του από τον πάγκο του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ήταν αρκετά φειδωλός λέγοντας : “Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό και αποχώρησα από την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 και καλή επιτυχία σε όποιον αναλάβει το πόστο του προπονητή”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected