Κατηγορίες
Super League 1

Θανάσης Μουλόπουλος – Για ένα ημίχρονο στο πρώτο φιλικό

μουλοπουλοςΤην ευκαιρία να ξεφύγουν από τις συνεχείς σκληρές προπονήσεις είχαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, που έπαιξαν φιλικό με τη Μικτή Ευρυτανίας.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή επικράτησαν 7-0 απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, με τους Ροτζέριο, Μπουντόπουλο, Βασιλείου, Μίλιεβιτς Λαμπρόπουλο, Ακόστα και  Γεωργίου με πέναλτι, να χρίζονται σκόρερ. Το παιχνίδι δεν προσφερόταν για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ο τεχνικός των Βοιωτών είδε τους παίκτες του να εφαρμόζουν κάποια από αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή, όμως οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν πτοήθηκαν.  Το σκορ άνοιξε ο Ροτζέριο στο 13’, ενώ στο 22’ ο Μπουντόπουλος πέτυχε το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλείου με ωραία ατομική ενέργεια. Το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου σημείωσε ο Μίλιεβιτς στο 27’. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λαμπρόπουλος πέτυχε το 5-0 στο 53’, ο Ακόστα το 6-0 στο 57’ και ο Γεωργίου με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 7-0 στο 73’.

Για τον Λεβαδειακό στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιντώτας, Σκέμπης, Μανόλο, Ζαννιάς, Μάγκας, Μαχαίρας, Πέππας, Ροτζέριο, Μπουντόπουλος, Βασιλείου, Μίλιεβιτς.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Νικολακάκης, Λαμπρόπουλος, Πετράζι, Αποστολόπουλος, Ακόστα, Κάπος (70’ Πινέιρο), Ρούπι (70’ Κάντζι).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected