Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Μπότεφ Βράτσα (3-0) Στο πρώτο μέρος ο Διούδης

αρης προετΜία ακόμα θετική εμφάνιση για τον νέο Άρη του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος ολοκλήρωσε τα φιλικά στην Βουλγαρία με νίκη 3-0 επί της Μπότεφ Βράτσα.

Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν, για μία ακόμα φορά, συγκεντρωμένοι στην αμυντική τους λειτουργία, κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν και έφτασαν στην εύκολη επικράτηση με τέρματα των Αγγελούδη (1’), Ρένια (69’) και Τσουκάνη (75’).

Η εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Άρη, καθώς πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Αγγελούδης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σουνά και με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους».

Οι παίκτες του Νίκου Χατζηνικολάου είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους την υπεροχή και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά στο 8’ η κεφαλιά του Σταυρόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 12’ το σουτ του Τριανταφυλλάκου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, οι «κίτρινοι» έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ με τον Σουνά, αλλά ο Γιανάτσκοφ μπλόκαρε το σουτ του, ενώ στο 30’ το σουτ του Μαργαρίτη πέρασε άουτ και οκτώ λεπτά αργότερα, ο πορτιέρο της Μπότεφ απέκρουσε το πλασέ του Αγγελούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς άρχισε με καλή στιγμή για την Μπότεφ, αλλά η κεφαλιά του Αλιόσεφ βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 55’ το πλασέ του Αγγελούδη πέρασε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης, οι Βούλγαροι είχαν δοκάρι με τον Κίροφ.

Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, ο Αγγελούδης απείλησε και πάλι, αλλά το πλασέ που έκανε, προλαβαίνοντας την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα κατέληξε άουτ.

Η υπεροχή του Άρη έφερε… καρπούς στο 69’ με τον Ρένια να βρίσκει δίχτυα με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ από τον Μανιά, ενώ στο 75’ ο Τσουκάνης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έκανε το τελικό 3-0.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ένταση μεταξύ των Κακάλοφ και Αντωνιάδη, με τον διαιτητή να τους διώχνει από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να τους αποβάλει με κόκκινη κάρτα.

Άρης: Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Γκόλιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης, Κοτσαρίδης. Έπαιξαν και οι: Γκελής, Οικονομόπουλος, Έλσνερ, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Μανιάς, Καραγιάννης, Καλούδης, Νταμαρλής, Ρένια και Τσουκάνης.

Μπότεφ Βράτσα: Γιανάτσκοφ, Νικόλοφ, Σάβιτς, Αλιόσεφ, Πέιτσεφ, Βέλεφ, Βαλέρεφ, Τσόνεφ, Ίλιεφ, Κοέν, Κακάλοφ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected