Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Ο Πλάτων Καρακατσάνης στην χθεσινή “πρώτη”

DSC_9350Ο Πλάτων Καρακατσάνης θα είναι ένα από τα επόμενα αποκτήματα για την ομάδα του Αιγινίου, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com. Ο 28χρονος αριστερός εξτρέμ ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τους κυανόλευκους, στο Νησέλι της Ημαθίας από τη Δευτέρα και φέρεται να έχει πλησιάσει πολύ στην ομάδα του Γιώργου Χατζάρα. Επίσημη ανακοίνωση όμως δεν μπορεί να υπάρξει, αφού ο παίκτης δεν έχει μείνει τυπικά ελεύθερος από τον Πιερικό. Οι «γείτονες» Κατερινιώτες είναι ενήμεροι γιʼ αυτή την κίνηση του Καρακατσάνη, αλλά πιθανότατα δεν θα προβούν σε κάποια ενέργεια, δεδομένου ότι του χρωστούν χρήματα και σέβονται την επιλογή του όπως φαίνεται.

Ο Καρακατσάνης στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κοζάνη, Βέροια, ΟΦΗ, Κέρκυρα και Αγροτικό Αστέρα, ενώ ξεχωρίζει για την τεχνική του και είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας. Ο έμπειρος χαφ είχε πέρυσι σοβαρό τραυματισμό και δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα ήθελε στον Πιερικό, κάτι που ευελπιστεί να κάνει στην ομάδα του Γιώργου Χατζάρα.

Εξάλλου, οι προπονήσεις συνεχίζονται με μοναδικό απόντα τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, αφού ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός έχει την Πέμπτη ευρωπαϊκό ματς με την Τίρνοβο και μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του εκεί θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Αιγινιακού. Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις για δεξί μπακ και νεαρό τερματοφύλακα για τρίτη επιλογή, ενώ την Τετάρτη θα λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Βασίλη Γιαουτζή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected