Κατηγορίες

Λευκάδια – Ο Γιώργης βουρεί τσαί φακκεί τη μάππα καλά!

ΚΑΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΟ σημερινός τίτλος μπορούμε να φανταστούμε πως θα μπερδέψει πολλούς (εκτός αν είναι γνώστες της Κυπριακής διαλέκτου) αλλά το αφήνουμε ως κουίζ για όσους μπορούν να το…μεταφράσουν. Τα Λευκάδια φέτος όμως έχουν βαλθεί να…τρελάνουν κόσμο και να μας αναγκάσουν να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε κυπριακά! Κι αυτό γιατί λίγη ώρα πριν στα γραφεία του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη έπεσαν οι υπογραφές με τον Γιώργο Καμνή (φωτ.), ο οποίος ταξίδεψε από την Λεμεσό για να ντυθεί στα “κυανόλευκα”!

Η μεταγραφή του υψηλόσωμου (1.90μ) κεντρικού αμυντικού αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπανώτα και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή παίκτη από το εξωτερικό που έρχεται για λογαριασμό συλλόγου της Γ’ Εθνικής του νομού μας. Ο Γιώργος Καμνής είναι 23 ετών και προέρχεται από τον Άρη Λεμεσού με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στη Β’ Εθνική Κατηγορία Κύπρου, κερδίζοντας την άνοδο για τα μεγάλα…σαλόνια.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι το ύψος του που του δίνει μεγάλο αβαντάζ στο ψηλό παιχνίδι, ενώ είναι ιδιαίτερα τεχνίτης με τη μπάλα στα πόδια. Το 2010 αποφοίτησε από το Teesside University του Μίντλεσμπρο στην Αγγλία και επέστρεψε στην Κύπρο, όπου και έγινε μέλος της “Ελαφράς Ταξιαρχίας, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται ο Άρης Λεμεσού.

Ο Κύπριος στόπερ αποτελεί την 7η κατά σειρά προσθήκη (προηγήθηκαν οι Νίκος Τόπκας, Σάκης Ρίσσου, Μάκης Δημητριάδης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Θωμάς Θεοδωρίδης και Αντώνης Καρατάσιος) για τον ΠΑΣ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Imathia Sports News οι προσθήκες που ακολουθούν αφορούν ακόμη πιο ηχηρά ονόματα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected