Κατηγορίες

ΑΕ Καψόχωρας – Ένας…καθηγητής για “φύλακας”!

CIMG6618 Καρασαββίδης ΚυριάκοςΣτην πιο ηχηρή και ίσως την πιο σημαντική μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας προχώρησε η ΑΕ Καψόχωρας. Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον 37χρονο τερματοφύλακα Κυριάκο Καρασαββίδη προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία κάτω από τα δοκάρια. Ο πρώην πορτιέρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας (ο τελευταίος που…έκλεισε την πόρτα στην ιστορική ομάδα, που πλέον δεν έχει κανένα ενεργό δελτίο παίκτη) αποτελεί από τους πλέον έμπειρους στο νομό Ημαθίας, με πολλές και σημαντικές παραστάσεις στην καριέρα του.

Η πιθανή αποχώρηση του Νίκου Μεντεσίδη και η όχι και τόσο σίγουρη προσθήκη του Χρήστου Δημόπουλου ανάγκασαν τη διοίκηση να αναζητήσουν μία εξίσου ποιοτική λύση για τα γκολπόστ και πέτυχαν…διάνα με την επιλογή του Κυριάκου Καρασαββίδη. Οι μεταγραφές συνεχίζονται στην κιτρινόμαυρη ομάδα και ο Χρήστος Τερζίδης…τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Who is who

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης είναι 37 ετών (01/03/1976) και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Έχει ύψος 1.83 και βάρος 78 κιλά και στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος ανέλαβε χρέη προπονητή μετά την παραίτηση του Τόλη Τερζή. Εντούτοις πραγματοποίησε 9 συμμετοχές και 810 λεπτά συμμετοχής, η ομάδα του όμως υποβιβάστηκε στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ξεκίνησε σε παιδική ηλικία από τη Θύελλα Σταυρού, η οποία τότε αγωνιζόταν στην Α1 και παρέμεινε στην ομάδα της γενέτειρας του για δύο χρόνια. Στη συνέχεια με εισήγηση του αείμνηστου Γιάννη Τζιτζόγλου μεταγράφηκε στους Ερασιτέχνες της Βέροιας και σε ηλικία 14 ετών υπέγραψε ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Στη “Βασίλισσα” παρέμεινε μέχρι το 1997, όταν μετακόμισε στην Αριδαία και στον τοπικό Αλμωπό, με προπονητή τον Μιχάλη Νούσια. Τον Μάιο του 1999 θα βρεθεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου θα παραμείνει για 2 χρόνια.

Η συνέχεια θα τον βρει στο Αγρίνιο και στον Παναιτωλικό, όπου θα παραμείνει για 6 μήνες, όταν και θα επιστρέψει στη Βόρεια Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Απόλλων Κρύας Βρύσης. Το 2002 θα γυρίσει στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας ενώ ένα χρόνο αργότερα θα μεταγραφεί στον ΦΑΣ Νάουσα. Έπειτα από μία τριετία στην ΑΕΑ στην οποία επέστρεψε και μία διετία και πάλι στον ΦΑΣ, θα μετακομίσει στη Γουμένισσα και στο τοπικό Πάικο (2008-2009). Η συνέχεια και πάλι στους “πράσινους” της Αλεξάνδρειας, όπου θα παραμείνει για δύο περιόδους και πριν επιστρέψει πέρσι θα αγωνιστεί και στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Κυριάκος Καρασαββίδης : “Κίνητρο το μεράκι και η οργάνωση”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον 37χρονος πορτιέρο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή του και ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε την ΑΕ Καψόχωρας : “Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός πως η ομάδα της Καψόχωρας θέλησε να με αποκτήσει. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πως οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν μεράκι για την ομάδα και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα οργανωμένο σύνολο. Η προσέγγιση τους ήταν εξαιρετική και δεν μπορούσα να αρνηθώ, παρότι είχα προτάσεις από ομάδες της Γ’ Εθνικής. Επέλεξα όμως την ΑΕΚ τόσο για τους παραπάνω λόγους όσο και για την παρουσία του Χρήστου Τερζίδη, ενός ικανότατου προπονητή και εξαιρετικού ανθρώπου. Εύχομαι η καινούρια χρονιά να μείνει χαραγμένη στην ιστορία της ΑΕ Καψόχωρας και όλοι μαζί θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της διοίκησης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected