Κατηγορίες

Λευκάδια – Παρέλαβε…πακέτο πορτιέρο!

CIMG7180Εκτός της επίσημης ανακοίνωσης του Νικολάι Νικουράτζε, τα Λευκάδια ανακοίνωσαν άλλες δύο μεταγραφές που αφορούν τη θέση του τερματοφύλακα! Η 15η μεταγραφή για τον ΠΑΣ προέρχεται από τον γειτονικό ΦΑΣ Νάουσα. Ο λόγος για τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν λίγες μέρες απέσπασε την ελευθέρας του και βρέθηκε με διαφορά λίγων λεπτών στο γραφείο του προέδρου των Λευκαδίων κ.Γιάννη Καλαϊτζίδη.

Η συνάντηση ήταν σε εξαιρετικό κλίμα και χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές και παρουσία του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπανώτα, “έπεσαν¨οι υπογραφές και βγήκε η καθιερωμένη πλέον φωτογραφία. Ο 34χρονος (31/03/1979) τερματοφύλακας με μακροχρόνια θητεία στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, αποτελεί την πρώτη προσθήκη πορτιέρο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Η αποχώρηση του Κώστα Μαλέσιου και η αβεβαιότητα σχετικά με την παραμονή των Θέμη Κωνσταντινόπουλου και Γιάννη Γιαμτζίδη αναγκάζουν τους ιθύνοντες να αναζητήσουν ικανές λύσεις για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Χρήστος Παπαδόπουλος : “Πολύ ευτυχισμένος και ανυπόμονος!”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος ήταν φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω πλέον στην οικογένεια των Λευκαδίων. Και τονίζω τη λέξη “οικογένεια” γιατί αυτό συνάντησα! Ένα πραγματικά εξαιρετικό κλίμα, που αφαίρεσε κάθε ενδοιασμό στο να υπογράψω. Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα πως η ομάδα ενισχύεται σημαντικά και αυτό αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό στοιχεία και κίνητρο για μένα.”

Είναι πλέον…περιττό να αναφέρουμε πως η διοίκηση του ΠΑΣ θα συνεχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες, μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας την προσεχή Δευτέρα 22/7. Οι φίλαθλοι της ομάδας εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις τελεταίες εξελίξεις, ενώ περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα.

“Μόγγολος” ο επόμενος!

Λιακόπουλος ΓεώργιοςΗ 16η προσθήκη των Λευκαδίων ακούει στο όνομα Γιώργος Λιακόπουλος (ή “Μόγγολος” όπως είναι το παρατσούκλι του). Ο 25χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, βρίσκεται όμως σε αγωνιστική απραξία καθώς η πληθώρα παικτών στη θέση του (Γιάννης Σακελλαρίδης, Λάμπρος Κωτσόπουλος, Γιώργος Δαμιανίδης) τον ανάγκασε να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και μάλιστα δοκίμαστε την τύχη του και στο χάντμπολ, έχοντας πολύ καλές συστάσεις!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected