Κατηγορίες
Super League 1

Γκόραν Στεβάνοβιτς – Η συνέντευξη του

στεβανοβιτςΕυχαριστημένος από την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ο τεχνικός της Βέροιας Γκόραν  Στεβάνοβιτς.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει από δύο παίκτες σε κάθε θέση ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Έκανε λόγο και για τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στην ομάδα και εξήγησε ότι όποιος αξίζει και δείχνει καλή εικόνα στην προπόνηση θα παίζει.

Αναλυτικά η δήλωση:

Για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα δουλειά μας. Οι παίκτες δείχνουν σοβαρότητα και πειθαρχεία, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Περιμένουμε κάποιες μεταγραφές και για αυτό είναι νωρίς να μιλήσουμε για ενδεκάδα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική. Έχουμε την εμπειρία και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε σωστό δρόμο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Θέλουμε δυο παίκτες σε κάθε θέση. Για παράδειγμα έχουμε ένα δεξί μπακ, θέλουμε άλλο έναν. Δηλαδή 4-5 παίκτες ακόμη. Θέλουμε 20 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Ήρθαν τρεις παίκτες από την Αργεντινή, ένας στόπερ και δύο πλάγιοι χαφ. Θα μείνουν λίγες μέρες μαζί μας για να δοκιμαστούν. Δεν είναι όμως σίγουρο αν θα παίξουν στο φιλικό της Πέμπτης (25/07, 18:00) με τον Εργοτέλη. Η ΒΕΡΟΙΑ είναι σοβαρή ομάδα και δεν μπορεί οποιοσδήποτε να βάλει την φανέλα της.  Αν αξίζει ο παίκτης θα παίζει αλλιώς όχι. Όσο πιο γρήγορα έρθουν τόσο καλύτερα για να μπορέσουμε να κάνουμε καλή ομάδα. Πιστεύω στο σύνολο κι όχι στις μονάδες. Όποιος δείχνει καλή εικόνα στην προπόνηση θα παίζει».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected