Κατηγορίες

Λευκάδια – Αύρα του…Αίαντα στον ΠΑΣ!

538365_274684869279907_636480615_nΗ πιο μεγάλη εκ βιογραφικού και προσέλευσης μεταγραφή για τα Λευκάδια είναι γεγονός! Η πρώτη συγκέντρωση σήμερα για τη νέα χρονιά ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ολλανδού με ρίζες από τη μακρινή Γεωργία Νικολάι Νικουράτζε (Nicolai Nikuradze), που στη φωτό τον βλέπετε σε προπόνηση του Άγιαξ να κάνει ένα από τα κόλπα που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω!

Ο 2οχρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας του Άγιαξ, που όμως η ζωή του έμελλε να είναι τελείως διαφορετική από αυτό που ονειρευόταν. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, “θύμα” του…έρωτα αλλά και των πολλών μάνατζερ που τον πλεύριζαν σε κάθε περίσταση. Η περιπέτεια του ξεκινά από την πορτογαλική Νασιονάλ Μαδέιρα όταν και κατόπιν πρωτοβουλίας ενός μάνατζερ βρέθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Αζόρων Νήσων. Στις πρώτες προπονήσεις ο Νικολάι έδειξε τις εξαιρετικές του ικανότητες και ο πρόεδρος της ομάδας αποφάσισε να του προτείνει συμβόλαιο. Οι απολαβές που συμφώνησαν εντυπωσιακές για ένα 17χρονο παιδί, όμως ο μάνατζερ πίστεψε πως μπορεί να του εξασφαλίσει περισσότερα και οι ιθόνοντες στην πορτογαλική ομάδα του έδειξαν την…πόρτα της εξόδου.

Η συνέχεια θα τον βρει στις ακαδημίες του Άγιαξ στην Ολλανδία με ένα μικρό διάλλειμα στην Avv Ζeeburgia, ομάδα της πόλης του Άμστερνταμ αλλά δεν αργησε να βρεθεί τρίτη ομάδα του ιστορικού συλλόγου. Οι ικανότητες του όμως και το αστείρευτο ταλέντο θα τον οδηγήσουν αμέσως στη δεύτερη και στα καμπ που ακολούθησαν ο Νικολάι έφτασε στο…κατώφλι της “μεγάλης” ομάδας. Εκεί κάπου θα έρθει ο…Θεός Έρωτας με Eλληνική μορφή και θα τον φέρει στην Ελλάδα, όπου και πάλι θα ακούσει υποσχέσεις από διάφορους μάνατζερ.

Ο 20χρονος Ολλανδός βρέθηκε για λίγες προπονήσεις στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, με προπονητή τότε τον Τόλη Τερζή, όμως η απαγόρευση ξένων στη Δ’ Εθνική θα τον φέρει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Εκεί οι ιθύνοντες θα..ξετρελαθούν με την ποιότητα του νεαρού, η οικονομική όμως πρόταση δεν τον ικανοποιεί και επιστρέφει και πάλi στη Βέροια. Η ζωή του θα πάρει για άλλη μία φορά την αντίθετη τροπή από αυτή που ονειρευόταν και αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στη γενέτειρα του πατέρα του, την Γεωργία.

Εκεί θα απευθυνθεί στον Διευθυντή των Σπορ της Γεωργιανής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και θείος του Νικολάι, Άρσιλ Αρβελάντζε ο οποίος θα μεσολαβήσει ώστε ο Νικολάι να βρεθεί στην Σιόνι Μπολνίσι, ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Εκεί θα εντυπωσιάσει, όμως η μεταγραφική περίοδος καθυστερεί και η ζωή στη Γεωργία για τον νεαρό είναι πολύ δύσκολη δεδομένου του τελείως αντίθετου τρόπου ζωής και νοοτροπίας του ίδιου.

Αποφασίζει και πάλι να επιστρέψει στην Ελλάδα και με τη βοήθεια πολλών φίλων θα κατορθώσει να…στεριώσει στην πόλη μας και να εντοπιστεί από το μικροσκόπιο του Νίκου Παπανώτα, που τον είδε αρχικά σε φιλικό παιχνίδι 5×5! Έκτοτε και με τη βοήθεια του προέδρου των Λευκαδίων κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη ο Νικολάι Νικουράτζε βρίσκεται υπό την…σκέπη του ΠΑΣ και ετοιμάζεται από σήμερα για το νέο πρωτάθλημα.

Ο 20χρονος Ολλανδός μίλησε στο Imathia Sports News και με τα εξαιρετικά του αγγλικά δήλωσε : “Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της ομάδας των Λευκαδίων. Γνωρίζω ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και ότι οι στόχοι για τη φετινή χρονιά είναι υψηλοί. Οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρθηκαν σαν οικογένεια και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους! Είμαι πολύ ευγνώμων για τη συμπεριφορά τους και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω”.

Δείτε βίντεο με τον Νικολάι Νικουράτζε σε δράση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected