Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Η απαρχή μιας μεγάλης πρόκλησης

DSCN3393Μία νέα κατάσταση διαμορφώνεται πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την αναδιάρθρωση που αποφάσισαν οι “κρατούντες”, με τις μεγάλες ανακατατάξεις που ήδη ξεκίνησαν να παρατηρούνται σε συνδυασμό με την οικονομική δυσχέρεια που πλέον αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Κόντρα σ’ αυτό το…ρεύμα και έχοντας ως βασικό κριτήριο την αγάπη για την ομάδα, ο πρόεδρος των Λευκαδίων κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης κάνει φέτος την υπέρβαση, δημιουργώντας ένα ρόστερ αντάξιο της κατηγορίας και με στόχο την εύκολη σωτηρία, όπως ανέφερε και στην σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας. Στο γήπεδο του Κοπανού, όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας καθώς στα Λευκάδια οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, βρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, οι οποίοι ήταν εμφανώς ευχαριστημένοι με την ενίσχυση της ομάδας αλλά και για την πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Βοηθός προπονητή παραμένει ο Δημήτρης Χαλκιάς (απουσίαζε σήμερα λόγω υπηρεσίας) και προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο έμπειρος και με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο Χρήστος Χωλόπουλος.

Στην πρώτη συγκέντρωση για την περίοδο 2012-2013 έδωσαν το παρόν 25 παίκτες και τα 15 μεταγραφικά μέχρι στιγμής αποκτήματα, με μοναδική απουσία του Μάκη Δημητριάδη που πήρε άδεια για τη σημερινή προπόνηση. Στο γήπεδο βρέθηκαν οι νεοαποκτηθείς Νίκος Τόπκας, Σάκης Ρίσσου, Μάκης Θεοδωρίδης (ο οποίος θα μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων μετά τις 10 Αυγούστου όταν και θα ολοκληρωθεί η θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τον χειμώνα), Γιώργος Καμνής, Γιώργος Κοκόλης, Νικολάι Νικουράτζε, Αργύρης Μουρατίδης, Μιχάλης Σπυρίδης, Σάκης Βόλτσης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Λιακόπουλος, Αντώνης Καρατάσιος, Χρήστος Αντωνίου, Αντώνης Καρατάσος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Νίκος Πατσιαβούρας (δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφή) και οι “παλιοί” Μάκης και Πάνος Μισαηλίδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Ξενίδης, Χρήστος Πίτος και Γιώργος Παπαστεργίου.

Το πρόγραμμα κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με τον Νίκο Παπανώτα να τονίζει πως η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι προσαρμογής ενώ θα ενσωματώνονται σταδιακά και οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected