Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Παρουσίαση σε πρότυπα Ευρωπαϊκά!

P7210065Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Ολυμπιακός Νάουσας! Η διοίκηση της ομάδας, λειτουργώντας με γνώμονα την προβολή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έμφαση στον πραγματικό σκοπό του αθλητισμού, παρουσίασε χθες στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσώνενώπιον των φίλων της ομάδας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σπύρος Δασκαλάκης έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας του Ολυμπιακού Νάουσας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες που αποχώρησαν από τον σύλλογο. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ανέβηκαν στο βήμα για την παρουσίαση είναι οι Νίκος Μιχαηλίδης (20 ετών, τερματοφύλακας) από ΑΟ Μαρίνας, Δημήτρης Γαλανός (17 ετών, επιθετικός) από Αχιλλέα Νάουσας, Στέφανος Χαϊτίδης (22 ετών, μεσοεπιθετικός) από ΜΓΣ Μελιτέα Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσιούλης (22 ετών, επιθετικός) από την ΑΕ Πυλλέας, Χρήστος Γκότσης (20 ετών, αμυντικός) από τον Κεραυνό Επισκοπής και ο Κώστας Ζιαμπάκας (24 ετών, μεσοεπιθετικός) επίσης από τον Κεραυνό.

Παρελθόν αποτελούν οι Τάσος Μήτσικας, Χρήστος Σακελλάρης, και Γρηγόρης Τρούπκος, που μετακόμισαν στον γειτονικό Αχιλλέα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected