Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – “Πολυεργαλείο” η τέταρτη προσθήκη

αβραμοπουλοςΈπειτα από τις προσθήκες των Γιώργου Σιμψερή, Γιώργου Κύρου και Στέλιου Ρέτζια η τέταρτη προσθήκη για τον ΦΑΣ Νάουσα είναι γεγονός. Πριν λίγο στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο, βρέθηκε ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του και επιστρέφει στην Ημαθία μετά από απουσία ενός χρόνου. Ο εξ Αλεξανδρείας αμυντικός μέσος δοκιμάστηκε επί τρεις ημέρες στον Εθνικό Γαζώρου, δεν πήρε όμως την απάντηση που περίμενε και απάντησε θετικά στην πρόταση του ΦΑΣ που τον είχε προσεγγίσει στις αρχές του μήνα.

Who is who

Ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος είναι 22 ετών (06/02/1991) και αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του σε πολύ νεαρή ηλικία. Στα έξι χρόνια που παρέμεινε στους “πράσινους” είχε σταδιακά πολύ καλή εξέλιξη και βοήθησε σημαντικά την ομάδα στη Football League 2. Τον Ιανουάριο του 2012 πήρε μεταγραφή στην γενέτειρα του Αλεξάνδρεια και στους 6 μήνες που παρέμεινε έδειξε τη μεγάλη του κλάση, βοηθώντας την ομάδα να κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ο προπονητής του Γιάννης Ζαπρόπουλος θα τον συμπαρασύρει στον Καμπανιακό, με την ομάδα της Χαλάστρας να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του παρέα με έναν άλλο Ημαθιώτη, τον Βλαδίμηρο Θαμνίδη.

Βαγγέλης Αβραμόπουλος : “Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα”

Ο 22χρονος αμυντικός μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και τόνισε πως η μεγάλη θέληση της ομάδας να τον αποκτήσει αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο για τον ίδιο : “Είμαι μέλος πλέον μιας μεγάλης ομάδας, που στόχο έχει την διάκριση. Ειδικά φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Ζαπρόπουλο, που πίστεψε στις δυνατότητες μου και με στήριξε τα δύο τελευταία χρόνια, όπως επίσης και τον κ. Βασίλη Αργυρίου για την επιμονή που έδειξε στο πρόσωπο μου”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα επόμενα 24ωρα μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας (Πέμπτη 25/7) θα υπάρξει έντονη κινητικότητα για την ενίσχυση της ομάδας, με τους διοικούντες να έχουν ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες των εγγράφων του Ντάνιελ Φίλεμον, με τον οποίο όπως είχαμε γράψει σχετικά υπάρχει προφορική συμφωνία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected