Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Άτλας Ζερβοχωρίου – Ένας “μπόμπερ” στο ρόστερ!

03Η έλευση του Κώστα Κατσώνη στην τεχνική ηγεσία του Άτλα Ζερβοχωρίου έδωσε το έναυσμα πλέον για την ενίσχυση στην ομάδα, που θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική έπειτα από πολλά χρόνια. Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της διοίκησης του κ. Σταύρου Ανδρεάδη ακούει στο όνομα Κώστας Ντέλλας, τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία να παραλαμβάνει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Α2 Ερασιτεχνικής, που πρώτο θέσπισε το Imathia Sports News.

Who is who

Ο Κώστας Ντέλλας είναι 24 ετών (11/07/1989) και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Έχει ύψος 1.95 και βάρος 95 κιλά και διακρίνεται για την εξαιρετική του ευχέρεια στο ψηλό παιχνίδι, με τα μισά περσινά τέρματα (25 στο σύνολο) να τα πετυχαίνει με κεφαλιά. Έχει αγωνιστεί σε Μακεδόνα Βέροιας, ΦΑΣ Νάουσα, Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ΑΟ Συκιάς, ενώ πέρσι ήταν στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Ο υψηλόσωμος φορ μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άτλα Ζερβοχωρίου για την ιδιαίτερη προσέγγιση στο πρόσωπο μου, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή πως με ήθελαν στην ομάδα. Από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα χρονιά και με τον νέο προπονητή θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.”

Η προσθήκη του 24χρονου επιθετικού “λύνει” τα χέρια του Κώστα Κατσώνη όσον αφορά το σκοράρισμα, η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ και ακολουθούν νέες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες. Θυμίζουμε πως η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 24/12, με τους παίκτες να συγκεντρώνονται το απόγευμα στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected