Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Εφημερίδα “Ελευθερία” – Δεν δηλώνει η Λάρισα, σενάριο για συμφωνία με Βέροια!

λαρισα-βεροιαςΟριστικό τέλος από τη Β’ Εθνική κατηγορία για την ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η απόφαση για το τέλος του υπάρχοντος ΑΦΜ θεωρείται δεδομένη, αφού το χρέος των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ δεν θεωρείται βιώσιμο από τον μεγαλομέτοχο κ. Κωστή Πηλαδάκη.

Έτσι, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν κατέθεσε ούτε φάκελο για αδειοδότηση, κάτι που σημαίνει ότι ο νομός της Λάρισας τη νέα χρονιά στη συγκεκριμένη κατηγορία θα εκπροσωπείται από τον Τύρναβο 2005. Το κατά πόσο θα μπορέσει να εφαρμοστεί στην πράξη το σχέδιο των δύο ομίλων (με 14 ομάδες ο καθένας) στη νέα Β’ Εθνική θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή, οπότε θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην πρώην ΕΠΑΕ για την οριστική μορφή της δεύτερης κατηγορίας τη σεζόν 2013-14.

Τα σενάρια για το μέλλον

Το ένα σενάριο είναι η συμφωνία με τη Βέροια, με ένα πλάνο που θα παρουσιαστεί σύντομα. Το δεύτερο σενάριο είναι ο υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου πλέον τις τύχες θα αναλάβει η διοίκηση που θα προκύψει την 1η Αυγούστου από τις εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Οι ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου να καταθέσουν τη σχετική δήλωση που έθεσε στη διάθεσή τους η ΕΠΟ, συνοδευόμενη από το παράβολο των 500 ευρώ και το απαραίτητο παραχωρητήριο για το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν ως έδρα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected