Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Η έναρξη της προετοιμασίας και τα φιλικά

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΔελτίο Τύπου

Τα πιο ευχάριστα “βάσανα” για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αγίου Γεωργίου, ξεκινούν την Δευτέρα 29 Ιουλίου το απόγευμα στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου, όπου θα γίνει η επίσημη «πρώτη» της ομάδας,  με τους παίκτες της να μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, του πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δυο μέρες πριν και συγκεκριμένα το Σάββατο 27/7 στις 9.30 το βράδυ, το ΔΣ  καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα ανακαινισμένα γραφεία του συλλόγου, όπου θα γίνει η  γνωριμία  των ποδοσφαιριστών της ομάδας με τα νέα και παλιά μέλη του Δ.Σ. και εκεί θα  παρουσιάσουν τον νέο προπονητή κ. Αντώνη Λυμούση, (που διακρίνεται στην φωτο με τον υπεύθυνο των  παιδικών  τμημάτων κ. Παπαδίνα, έχοντας στο μέσον, το μέλος του Δ.Σ. κ. Κουτρουλιά), από τον και οποίον  θα δοθούν  οδηγίες σχετικά με τους στόχους της ομάδας για την φετινή περίοδο και την έναρξη της προετοιμασίας. Ενδέχεται να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παπαδόπουλος, αλλά σύσσωμο το υπόλοιπο Διοικητικό σχήμα θα βρίσκεται στην πρώτη αυτή συγκέντρωση.

Μάλιστα να σημειώσουμε ότι εδώ και αρκετές μέρες όλα τα μέλη του ΔΣ εργάζονται πυρετωδώς στις αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε ο νέος προπονητής να βρει άνετους και λειτουργικούς χώρους και πάνω από όλα οι παίκτες να αισθάνονται οικεία στους ανακαινισμένους πλέον χώρους. Δεν λείπουν φυσικά συγχρόνως και οι συζητήσεις από πλευράς Διοίκησης, τόσο με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, αλλά και με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, που είναι στην λίστα του προπονητή και ελπίζετε ότι τελικά κάποιοι από αυτούς θα προτιμήσουν να συνεργαστούν με τον ενωσιακό και προπονητή πλέον του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αγίου Γεωργίου κ. Αντώνη Λυμούση.

Λογικά λοιπόν, προβλέπεται ότι την Δευτέρα την «πρώτη» προπόνηση της ομάδας, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, να παρακολουθήσουν και πολλοί φίλοι της, για να δουν από κοντά τους τόσο τους παλιούς αλλά και νέους παίκτες, στην προσπάθεια για αλλαγή πορείας και φιλοσοφίας, αλλά πολύ περισσότερο και την δουλειά του νέου προπονητή, που μετά από καιρό επανέρχεται στο προσκήνιο στα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας παράλληλα και την επίβλεψη των Μικτών ομάδων, στις οποίες ομολογουμένως εδώ και 4 χρόνια μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει. Να σημειωθεί ότι οι δυο πλευρές έχουν και στο παρελθόν συνεργαστεί, αλλά τότε ο σημερινός προπονητής ήταν υπεύθυνος της Ακαδημίας που μόλις είχε συσταθεί.

Τα πρώτα φιλικά

Ήδη έχουν κλειστεί και τα πρώτα φιλικά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ώστε η ομάδα να βρει σύντομα την χημεία της και τις νέες προπονητικές διαδικασίες και τακτική που θέλει να αφομοιώσει ο καινούργιος προπονητής. Υπάρχει ενδεχόμενο να κλειστούν και δυο ακόμη φιλικά, σε ημερομηνίες που θα βρεθούν και πάντα σε σχέση με τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Απλά οι ώρες και οι έδρες των αγώνων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ανακοίνωση και φυσικά κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες.

Σάββατο 10/8      Αγ. Γεώργιος – Ν. Νικομήδεια

Σάββατο 17/8      Αγ. Γεώργιος – Νηρέας

Σάββατο 24/8      Αγ. Γεώργιος – Αχιλλέας

Τετάρτη 28/8       Αγ. Γεώργιος – Μακροχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected