Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΦΑΣ Νάουσα – Έβγαλε…Συμπεθέρη από το μανίκι!

DSCN3557Μία ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ο ΦΑΣ Νάουσα είχε τους…άσσους στο μανίκι! Όπως γράψαμε και πριν στο Transfer Online (που αποκλειστικά καταγράφει τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ μεταγραφικές κινήσεις) οι “κυανόλευκοι” συμφώνησαν οριστικά τόσο με τον Νιγηριανό διεθνή Ντάνιελ Φίλεμον όσο και με τον μέχρι πρότινος παίκτη του Βατανιακού, Δήμο Συμπεθέρη. Το Imathia Sports News, πιστό στον βασικό κανόνα της δημοσιογραφίας (ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ) βρέθηκε πριν λίγο στα γραφεία της Νάουσας, κατόπιν πληροφορίας που είχαμε πως ο 30χρονος μέσος θα μετέβαινε εκεί για τις υπογραφές.

Η προσθήκη του Δήμου Συμπεθέρη αποτελεί κατά γενική ομολογία μία μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα, η οποία κινήθηκε διεξοδικά και πλησίασε τον έμπειρο παίκτη πριν από περίπου 10 μέρες. Η πρόταση ήταν εξαιρετική για τα δεδομένα της εποχής και το μόνο που απέμενε πλέον ήταν η λύση του συμβολαίου με τον Βατανιακό για να βρεθεί στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει. Η μεταγραφή του Δήμου Συμπεθέρη αποτελεί την 5η επίσημη για τον ΦΑΣ μετά την προσθήκη των Γιώργου Σιμψερή, Γιώργο Κύρου, Στέλιου Ρέτζια και Βαγγέλη Αβραμόπουλου.

Who is who

Για το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο ο Δήμος Συμπεθέρης αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές φυσιογνωμίες. Ο γεννημένος στις 6 Απριλίου 1983 παίκτης, βρέθηκε από το…μαιευτήριο κατευθείαν στις αλάνες του Διαβατού και του Μακροχωρίου δείχνοντας από νωρίς πως θα κλωτσά μια μπάλα για όλη του τη ζωή. Από τους Ερασιτέχνες της Βέροιας όπου ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι και τον Βατανιακό την περσινή χρονιά, ο Δήμος Συμπεθέρης θα γνωρίσει πολλές χαρές αλλά και λύπες που όμως στη…ζυγαριά θα φανεί πως οι επιτυχίες είναι περισσότερες. Ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί σε Πιερικό, Αχαρναϊκό, Εθνικό Κατερίνης, Μακροχώρι, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Λευκάδια απ’ όπου πήρε μεταγραφή για την Κατερίνη, όντας προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδας κ. Γεράσιμου Ποτουρίδη.

Την περσινή χρονιά κατέγραψε 12 συμμετοχές με τους “κόκκινους” της Πιερίας και το τέλος του πρωταθλήματος τον βρήκε να περιμένει με αγωνία την επόμενη μέρα μετά την προσφυγή της ομάδας στην ομοσπονδία ζητώντας την άνοδο στη Football League καταλαμβάνοντας, ως 6η στον Βόρειο όμιλο, τη θέση της ΑΕΚ. Η απόφαση ως γνωστόν δεν εξεδόθη ποτέ και ο 30χρονος μέσος, παρόλο που υπήρξε η πρόταση του Ατρόμητου Διαβατού για τη θέση του παίκτη-προπονητή επέλεξε να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο, πράττοντας τελικώς σωστά όπως φαίνεται και από την σημερινή εξέλιξη.

Δήμος Συμπεθέρης : “Με κέρδισε η συμπεριφορά της διοίκησης”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κυανολεύκων” αμέσως μετά τις υπογραφές μίλησε στο Imathia Sports News : “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω πλέον στο δυναμικό μιας από τις πλέον ιστορικές ομάδες της χώρας μας. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης που με “κέρδισαν” απο την πρώτη στιγμή με τη συμπεριφορά τους και ευελπιστώ να ανταποδώσω την επιστοσύνη τους. Η περσινή χρονιά στον Βατανιακό ως επαγγελματίας, παρόλο που βρίσκομαι χρόνια στο χώρο, πιστεύω πως με “γέμισε” ποδοσφαιρικά και εύχομαι (προσωπικά είμαι σίγουρος) η παρουσία μου εδώ να αποτελέσει μια εποικοδομιτική συνέχεια στην καριέρα μου”

*Δείτε σε λίγο ένα μίνι αφιέρωμα στο άλλο μεταγραφικό απόκτημα της ημέρας, τον Νιγηριανό Ντάνιελ Φίλεμον και τη διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της αυριανής πρεμιέρας στην προετοιμασία.

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected