Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Προετοιμασία ομάδων – Τι είδαμε και τι καταγράψαμε σήμερα

Τέσσερις συνολικά ομάδες ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για την περίοδο 2013-2013. Το Imathia Sports News βρέθηκε στην “πρώτη” των ΦΑΣ Νάουσα, Ατρομήτου Διαβατού και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ έχει το ρεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση του Μακροχωρίου.

ΦΑΣ Νάουσα

Πραγματική…κοσμοσυρροή στην πρώτη των δευτεραθλητών του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής! Στην πρώτη προπόνηση για την περίοδο 2013-2014 έδωσαν το παρόν 35 περίπου παίκτες, με πολλούς νεαρούς κυρίως να βρίσκονται στο…μικροσκόπιο του Βασίλη Αργυρίου. Ανάμεσα τους ο Ναουσαίος στην καταγωγή Χρήστος Νικόλτσης, με θητεία στην ΑΕΚ και στον Φωκικό ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τον ΦΑΣ. Στην “πρώτη” το παρόν έδωσαν τα πέντε από τα έξι νέα αποκτήματα της ομάδας (Δήμος Συμπεθέρης, Στέλιος Ρέτζια, Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Γιώργος Κύρου και Γιώργος Σιμψερής) με μοναδικό απόντα τον Ντάνιελ Φίλεμον, καθώς εκκρεμεί η διαδικασία έκδοσης βίζας.

Ο Βασίλης Αργυρίου, στη συνέντευξη του στην κάμερα του Imathia Sports News που θα δείτε αύριο, τόνισε την σημασία της προετοιμασίας για τους παίκτες του ενώ επανέλαβε πως αυτοσκοπός της ομάδας είναι να χαρεί τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, χωρίς να υπάρχει πίεση τόσο από τη διοίκηση όσο και από την τεχνική ηγεσία. Δηλώσεις έκαναν και οι Πασχάλης Αργυρίου και Δήμος Συμπεθέρης, οι οποίοι συμφώνησαν πως ο ΦΑΣ είναι ιστορική ομάδα και θα είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο, με τον 30χρονο νεοαποκτηθέντα να αναλύει τις πρώτες εντυπώσεις στη νέα του ομάδα.

Μακροχώρι

Με νέο προπονητή τον Κώστα Αραμπατζή και βοηθό του τον Κώστα Βασδέκη ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ομάδα του Μακροχωρίου. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Μακροχωρίου και με μοναδικούς απόντες τους Τάσο Τσακαλίδη και Πέτρο Σαλέπη που είχαν εξασφαλίσει άδεια, έδωσαν το παρόν για την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου. Αρκετοί και οι παίκτες που απομένουν λεπτομέρειες για να εκδοθούν τα δελτία τους, ενώ στην ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Βούλγαρης ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά σε όλο το αγωνιστικό τμήμα.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ασκήσεις για την πρώτη μέρα της προετοιμασίας,  με τον Κώστα Αραμπατζή να χρησιμοποιεί αρκετή μπάλα στις ασκήσεις. Τέλος, τα φιλικά προετοιμασίας που ανακοινώθηκαν είναι :

10/8  Νηρέας Βέροιας

14/8  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

18/8  Μακεδονικός Λητής

21/8  Αναγέννηση Γιαννιτσών

24/8  Καμπανιακός

28/8 Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Περισσότερο ρεπορτάζ για το Μακροχώρι τις επόμενες μέρες…

Ατρόμητος Διαβατού

Ξεκίνημα της νέας χρονιάς και στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο. Οι δευτεραθλητές της Α1 Ερασιτεχνικής, με νέο προπονητή τον Γιώργο Σπυριδωνίδη, συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 19.00 στο γήπεδο του Διαβατού για τα πρώτα χιλιόμετρα της νέας περιόδου. Παρόντες όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Γιώργος Συμεωνίδης, Πασχάλης Καλούδης, Φλάβιο Ρόκκο, Γιώργος Μανιόπουλος, Θοδωρής Ασλάνογλου), αλλά και ο βασικός κορμός της περσινής άκρως επιτυχημένης χρονιάς. Μετά την καθιερωμένη ομιλία του προέδρου της ομάδας κ. Κώστα Μουρατίδη και τα πρώτα λόγια του Γιώργου Σπυριδωνίδη, οι παίκτες φόρεσαν τη στολή προπόνησης και εκτέλεσαν τις ασκήσεις του προγράμματος.

Στην κάμερα Imathia Sports News μίλησαν τόσο ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου όσο και ο αρχηγός Κώστας Παγγούρας, δηλώσεις που θα δείτε αύριο. Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας, μας εκμυστηρεύτηκε πως απομένουν δύο ακόμη προσθήκες, ενός αμυντικού χαφ και ενός φορ, στόχοι που έχουν εντοπιστεί (μάλιστα ο πρώτος έδωσε το παρόν αλλά δεν αποκαλύπτουμε το όνομα για ευνόητους λόγους) και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Νέα πρόσωπα και πολλά χαμόγελα περιελάμβανε η…”δεύτερη” των “ασπρόμαυρων”, καθώς η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έδωσε ήδη το πρώτο της φιλικό πριν δύο εβδομάδες με τον Πανιώνιο, στον Άγιο Παύλο Νάουσας. Παρόντες σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Πασχαλίδη να δίνει το στίγμα της φετινής χρονιάς αναφέροντας πως η ενίσχυση του ρόστερ ήταν αυτή που θα επιτρέψει την ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα περίοδο. Στην ομιλία του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Παγγούρας ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συνεπής, τους επέστησε την προσοχή για το διάστημα της προετοιμασίας και έδωσε το…σύνθημα για την εκκίνηση. Βοηθός του θα είναι ο Χρήστος Μανσούρ, που θα εκτελεί και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο ισχυρός άνδρας του “δικεφάλου” της Αλεξάνδρειας κ. Γιώργος Πασχαλίδης, μιλώντας στην συντάκτρια του Imathia Sports News Άννα Λάκκου, εξέφρασε το παράπονο του για την μηδαμινή, όπως τη χαρακτήρισε προβολή της ομάδας του και τόνισε πως τα φαινόμενα ρατσισμού προς τον σύλλογο είναι έντονα και επαναλαμβανόμενα.

Τέλος, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο της προετοιμασίας. Αναλυτικά :

10/8  Βέροια Κ20

14/8  Μακροχώρι

17/8  Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

18/8  Φίλιππος Μέσης

21/8  Βέροια Κ17

24/8  ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου

28/8  Εθνικός Κλειδιού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected