Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Αυλαία με τον…πύργο!

26Το τέλος των μεταγραφών σήμανε για τον Φίλιππο Μελίκης με μία εξαιρετική προσθήκη! Η αβεβαιότητα για το μέλλον του Αχιλλέα Νεοκάστρου και ο χρόνος που περνά χωρίς κάποιο στίγμα από το στρατόπεδο των “ασπρόμαυρων”, οδήγησαν τους περισσότερους παίκτες να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Ένας από αυτούς και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι παίκτης του Φίλιππου Μελίκης, όντας ο τεταρτος από τον γειτονικό Αχιλλέα που μεταγράφονται στους “ερυθρόλευκους”.

Η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου είχε αφήσει ένα ανοιχτό…παράθυρο για μία ακόμη μεταγραφή στις θέσεις κρούσης και η επιλογή του υψηλόσωμου επιθετικού προκρίθηκε ανάμεσα σε δύο περιπτώσεις που είχαν εξεταστεί. Με την προσθήκη του έμπειρου φορ “κλείνουν” οι μεταγραφές για τον Φίλιππο και πλέον απομένει το “μοντάρισμα” της ομάδας για τη νέα περίοδο. Θυμίζουμε πως πριν τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο προηγήθηκαν οι Σωτήρης Ιωακειμίδης, Ηλίας Τσάκαλος, Νίκος Ντόβας, Αλέκος Χαραλαμπίδης, Έρβιν Μπούφι, Σάκης Ανδρίτσος, Δημήτρης Τσιούπρος και Θοδωρής Πέτγαζλης,

Who is who

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είναι 29 ετών (05/01/1984), έχει ύψος 1.87 και βάρος 83 κιλά. Αγωνίζεται ως επιθετικός ενώ μπορεί να παίξει τόσο ως φορ αλλά κυρίως χρησιμοποιείται ως “δεκάρι”, Είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, εξαιρετικός στην κάθετη πάσα, ενώ είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ Προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκάστρου (9 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις). Το βιογραφικό του πολύ “πλούσιο”, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, η προσωπική του όμως εργασία και τα προβλήματα που συνάντησε στις ομάδες που αγωνίστηκε τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Ημαθία.

Αναλυτικά το παλμαρέ

1997-1998   Ακαδημία Μακροχωρίου (Α1 Ερασιτεχνική)

1998-2000  Μακροχώρι (Δ’ Εθνική)

2000-2002  Ακράτητος (Β’ Εθνική)

2002-Ιαν 2003  Βύζας Μεγάρων (δανεικός από Ακράτητο – Γ’ Εθνική)

2003-2004  Ακράτητος (Α’ Εθνική)

2004-Ιαν 2005  Καβάλα (δανεικός από Ακράτητο – Β’ Εθνική)

2005 – 2006  Ακράτητος (Α’ Εθνική)

2008-2009  ΑΕ Καβάσιλλα (Α1 Ερασιτεχνική)

2009-2010  ΠΑΟ Κορυφής (Α1 Ερασιτεχνική)

2010-2011  Κεραυνός Επισκοπής (Α1 Ερασιτεχνική)

20011-2012  Φίλιππος Μέσης  (Α1 Ερασιτεχνική)

2012-2013  Αχιλλέας Νεοκάστρου (Α1 Ερασιτεχνική)

Παναγιώτης Παπαδόπουλος : “Δεν μπορούσα να αρνηθώ”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φίλιππου Μελίκης : “Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τη διοίκηση του Φίλιππου τόσο για τον τρόπο που με προσέγγισε όσο και για το γεγονός πως τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια μου κάνει την ιδιαίτερη τιμή να μου προτείνει συνεργασία. Μία ομάδα που ξεχωρίζει για τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της, με πολύ μετρημένες και ουσιαστικές κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και μια πολύ οργανωμένη ακαδημία. Είναι ένας σύλλογος που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, κάτι που αποτελεί κριτήριο για την επιλογή μου. Έπειτα από μία πολύ καλή χρονιά με τον Αχιλλέα, που γευτήκαμε πολλές χαρές και επιτυχίες, ήρθε το φετινό καλοκαίρι που η απροσδόκητη για μένα στασιμότητα στην ομάδα με έκανε να σκεφτώ και άλλες λύσεις. Εύχομαι ο Αχιλλέας να βρει το δρόμο του και στη νέα μου ομάδα υγεία και καλή χρονιά σε όλους μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected