Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Με ολοκληρωτικό…λίφτινγκ!

DSCN3747Βρεθήκαμε σήμερα στο γήπεδο της Μέσης, όπου έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση του Φίλιππου για την περίοδο 2013-2014. Η είσοδος μας από την κεντρική είσοδο που οδηγεί στον χώρο μπροστά από τα αποδυτήρια θα μας αποκάλυπτε κάτι που εν μέρει βεβαίως αναμέναμε αλλά σε γενικές γραμμές μας ξάφνιασε! Δεν αναφερόμαστε βεβαίως στις γηπεδικές εγκαταστάσεις ή στη διαμόρφωση του χώρου (η οικονομική κρίση και η αδυναμία εύρεσης πόρων άλλωστε δεν αφήνουν ελπίδες για βελτιώσεις…) αλλά στο ολοκληρωτικό λίφτινγκ όχι μόνο στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και στο πρόσωπο του προέδρου και του προπονητή!

Νέος πρόεδρος του Φίλιππου είναι ο μέχρι πρότινος παίκτης της ομάδας Σωτήρης Αρβανιτίδης, ο οποίος μας υποδέχτηκε στο γήπεδο και από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε πως ένας νέος άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο στρατόπεδο των “βυσσινί”. Προχωρόντας στον αγωνιστικό χώρο παρατηρήσαμε πως οι παίκτες που έδωσαν το παρόν στην “πρώτη” δεν ξεπερνούσαν τους 15, με τον πρόεδρο να διευκρινίζει πως οι υπόλοιποι λείπουν σε άδεια από τη διοίκηση.

Πλησιάσαμε περισσότερο στον χώρο της προπόνησης και αμέσως διακρίναμε την ηγετική φυσιογνωμία του νέου προπονητή της ομάδας Μπάμπη Πετρίδη, ο οποίος επιστρέφει στα γήπεδα μετά από απουσία πολλών ετών. Ο γνωστός για το παρορμητικό ύφος του προπονητής μίλησε στην κάμερα του Imathia Sports News, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και την οποία θα παρακολουθήσετε αύριο.

Από τους 13 παίκτες που έδωσαν το παρόν στην πρώτη, μόνο ο Λάζαρος Μουρατίδης ανήκε στο περσινό ρόστερ ενώ και οι υπόλοιποι που πήραν άδεια από τη διοίκηση λογίζονται οι περισσότεροι ως προσθήκες! Όπως ανακοινώσαμε προηγουμένως στο Tranfer Online, ο Φίλιππος Μέσης προχώρησε σε μια…ντουζίνα μεταγραφών καθώς αποκτήθηκαν οι Μιχάλης Γιάννου (18/06/1986, αμυντικός), Βαγγέλης Παππάς (23 ετών, μέσος), Γιάννης Θεοδωρίδης (14/07/1980, τερματοφύλακας), Χρήστος Γκαντζίδης (07/07/1986, αμυντικός) όλοι από τη Θύελλα Στενημάχου, ο Δημήτρης Τζιβάρας (23/09/1990, αμυντικός) από την ΑΕΠ Βέροιας, τα αδέρφια Δημούλτση, Θοδωρής (30/06/1985, επιθετικός) από τον Νηρέα Βέροιας και Κώστας (08/06/1987, μέσος) από την ΑΕΠ Βέροιας, ο Άγγελος Ρόκκο (22/05/87, μέσος) από την ΑΕ Καβασίλων και ο Γιάννης Γατόπουλος (17/08/1988, επιθετικός) από τον ΠΑΟ Παλατίτσια.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουμε ανακοινώσει τον Σπύρο Βοργιατζίδη (09/02/1989, αμυντικός) από το Μακροχώρι ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ακολουθούν άλλες 3-4 προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες που ανανέωσαν την συνεργασία τους είναι οι Τόλης Παντσερίδης και Δημήτρης Μπαλτζής.

Λάζαρος Μουρατίδης : “Επέλεξα με την καρδιά”

Ο μοναδικός παίκτης από το περσινό ρόστερ που βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση ήταν ο 29χρονος αμυντικός Λάζαρος Μουρατίδης. Ο σκληροτράχηλος στόπερ μίλησε στο Imathia Sports News, αποκαλύπτοντας πως είχε πολύ καλές προτάσεις για να αποχωρήσει όμως επέλεξε με το συναίσθημα και παρέμεινε στους “βυσσινί”. Ας δούμε τι δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Ήταν ίσως η πιο δύσκολη περίοδος για μένα όσον αφορά το μέλλον μου στον Φίλιππο. Με το τέλος του πρωταθλήματος δέχτηκα δύο πολύ καλές προτάσεις και σε συνδυασμό με τις δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε πέρσι, ήμουν πολύ κοντά στο να αποχωρήσω. Είναι πραγματικά τιμή μου που δέχτηκα τις προτάσεις των άλλων ομάδων και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επέλεξα όμως να παραμείνω στη Μέση, σκεπτόμενος κυρίως με την καρδιά και λιγότερο με το συμφέρον. Βέβαια, όσον αφορά την απόσταση είμαι μια ανάσα από το σπίτι μου, όμως για μένα μέτρησε ο τρόπος που με προσέγγισε η καινούρια διοίκηση αλλά και ο κ. Πετρίδης. Σήμερα οι περισσότεροι παίκτες είναι καινούριοι στην προπόνηση, όμως εγώ προσωπικά τους γνωρίζω αφού με τους πιο πολλούς έχουμε παίξει αντίπαλοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα και θεωρώ ότι με τις κατάλληλες προσθήκες θα μπορέσουμε να είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε μια καλή χρονιά”

Τόλης Παντσερίδης : “Πέρασα πολλά πέρσι, φέτος ανοίγει νέο κεφάλαιο”

Ένας από τους απόντες από την σημερινή προπόνηση, έχοντας πάρει άδεια από τη διοίκηση, ήταν ο Τόλης Παντσερίδης. Ο 21χρονος αμυντικός μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News τόσο για την περσινή χρονιά, που απείχε από τις υποχρεώσεις για 4 μήνες περίπου όσο και για τη συμφωνία του να παραμείνει : “Την περσινή χρονιά θα τη χαρακτήριζα ιδιαίτερα δύσκολη και περίπλοκη, τόσο για την ομάδα όσο και για μένα προσωπικά. Είχα έρθει σε αντιπαράθεση με ανθρώπους της απερχόμενης διοίκησης, που με ανάγκασαν να απέχω στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Φέτος όμως δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας και στην κουβέντα που είχα με τον κ. Αρβανιτίδη δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να απαντήσω θετικά. Θα ήθελα μέσω του Imathia Sports News να ευχαριστήσω τον κ. Σωτήρη Αρβανιτίδη αλλά και τον προπονητή κ. Μπάμπη Πετρίδη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.”

Τα φιλικά προετοιμασίας

Η διοίκηση της ομάδας μας έδωσε τη λίστα με τις φιλικές αναμετρήσεις, που προγραμματίστηκαν μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αναλυτικά :

07/08  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (εντός)

10/08  Εθνικός Κλειδιού (εντός)

18/08  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (εντός)

21/08  Ακαδημία Μακροχωρίου (εντός)

24/08  Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (εντός)

25/08  Αστέρας Αλεξάνδρειας (εντός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected