Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Ένας επιθετικός…τερματοφύλακας!

μυλωνας γιωργοςΟ τίτλος μπορεί να μπερδεύει με την πρώτη ανάγνωση αλλά πιστεύουμε πως είναι ο μοναδικός που θα ταίριαζε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου! Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Μυλωνάς (φωτ) αποτελεί μία από τις σπάνιες ίσως περιπτώσεις που στην καριέρα του έχει αγωνιστεί τόσο ως τερματοφύλακας όσο και ως επιθετικός! Μάλιστα την περασμένη περίοδο με τη φανέλα της Θύελλας Παλιουρίου αγωνίστηκε ως επιθετικός, αποδυκνείοντας πως μπορεί να παίξει και…χωρίς γάντια!

Ο εξ Αλεξανδρείας στρατιωτικός στο επάγγελμα επιστρέφει στην Ημαθία έπειτα από απουσία 7 χρόνων, όταν και πήρε μετάθεση στον ακριτικό Έβρο. Είναι 28 ετών (01/03/1985) και τον πρωτογνωρίσαμε κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης Αποστόλου Παύλου την περίοδο 2001-2002. Ακολούθησε η Βέροια, όπου παρέμεινε για δύο περιόδους αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της “Βασίλισσας”. Επόμενος σταθμός η ΑΕ Αλεξάνδρειας όπου κατά γενική ομολογία θα πραγματοποιήσει τις καλύτερες του εμφανίσεις και μέχρι το 2006 όπου παρέμεινε στους “πράσινους”, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Στη ζωή όμως ποτέ δεν ξέρεις τι σου…ξημερώνει και τον Ιούνιο του 2006 ο Γιώργος Μυλωνάς μετακομίζει στον μακρινό Έβρο και συγκεκριμένα στο Σοφικό, όπου θα αγωνιστεί στον τοπικό Ορφέα. Την επόμενη χρονιά θα φορέσει τη φανέλα της Θύελλας Παλιουρίου, όπου θα παραμείνει για μία χρονιά όταν θα έρθει η πρόταση από την Αναγέννηση Μεταξάδων, που το 2008 αγωνιζόταν την Α1 Ερασιτεχνική. Εκεί θα αγωνιστεί τρία χρόνια, με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου να αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τον Ημαθιώτη τερματοφύλακα τόσο αγωνιστικά όσο και ως χαρακτήρα.

Το 2011 θα τον βρει και πάλι στη Θύελλα Παλιουρίου (Β’ Ερασιτεχνική), όπου θα λατρευτεί από τους φίλους της ομάδας και μάλιστα η διοίκηση της ομάδας θα του προτείνει το πόστο του παίκτη – προπονητή, με τον 28χρονο πορτιέρο να την αποδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η επιστροφή του Γιώργου Μυλωνά αποτελεί για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου μία πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, καθώς εκτός της δεδομένης ποιότητας του ποδοσφαιριστή, προσθέτει εμπειρία και γνώσεις σε μια χρονιά που τα χαρακτηριστικά αυτά είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία…

Γιώργος Μυλωνάς : “Επτά χρόνια ήταν πολλά…!”

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στο Imathia Sports News αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον πρόεδρο του Άρη κ. Βασίλη Κολτσίδα. Δείτε τι δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από 7 χρόνια στα γήπεδα της Ημαθίας. Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο της ομάδος και ειδικότερα τον πρόεδρο που από την αρχή των συζητήσεων μας, μου έδειξε πόσο θέλει να συνεργαστούμε τη φετινή χρονιά. Το πρωτάθλημα της Α1, βάση των μεταγραφικών κινήσεων των ομάδων, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ελπίζω στο τέλος η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected