Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα - Μεταγραφές

Κοζάνη – Επένδυση με δύο νεαρούς

Παράλληλα με τις μεταγραφές έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας, η Κοζάνη προχώρησε και στις μεταγραφές κάποιων ταλαντούχων νεαρών παικτών από την περιοχή, έχοντας το βλέμμα στο μέλλον.

Ο Αγησίλαος Κουτσομήτρος (φωτ.αριστερά) είναι 17 ετών (γεννημένος το 1996), κατάγεται από την Πτολεμαΐδα και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ αλλά και στο κέντρο. Την περασμένη σεζόν (2012-13) διακρίθηκε αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Την σεζόν 2011-12 ο Κουτσομήτρος αγωνίστηκε στην Κ-17 του ΠΑΟΚ, στην ομάδα που έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague στην Τρίπολη.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός Παύλος Σαμαράς (φωτ.δεξιά) είναι ο δεύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στην Κοζάνη εν όψει της στελέχωσης της ομάδας με ταλαντούχους παίκτες της περιοχής. Είναι 16 ετών (γεννημένος το 1997) και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ. Προέρχεται από την ακαδημία των Ακριτών Κοζάνης, έχοντας περάσει απ” όλα τα τμήματα υποδομών, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των Ακριτών στη Β” Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Σαμαράς ήταν βασικό στέλεχος όλων των Μικτών ΕΠΣ Κοζάνης τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί στις Μικτές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Τζούνιορ, Προπαιδικό και Παιδικό).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected