Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λάρισα – Κοντά στον Χρήστο Αθανασιάδη

αθανασιαδηςΜετά την δεδηλωμένη πρόθεση του Κώστα Νεμπεγλέρα να παραμείνει στη Λάρισα της Γ’ Εθνικής, ελέω και άλλων επιχειρηματικών του υποχρεώσεων στη θεσσαλική πόλη, καθώς με δεδομένη την εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας στον Ηλία Κυριακίδη, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής συνεχίζει τις κινήσεις για την επάνδρωση του ρόστερ της ομάδας.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χρήστο Αθανασιάδη. Ο λόγος για τον 34χρονο φορ που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί και σε Βέροια, Ιωνικό, ο Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου, Καστοριά, Θρασύβουλο, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Ρόδο και Πυρσός Γρεβενών. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δυο πλευρές βρίσκονται “μια ανάσα” από την τελική συμφωνά.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως κοντά στη Λάρισα βρίσκεται και ο νεαρός Σωτήρης Χάμος, που το πρωί της Τετάρτης έλυσε τη συνεργασία του με τη Νίκη Βόλου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected