Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Χαμόγελα, αισιοδοξία και…μοντέλα στην “πρώτη”

DSCN3801Βρεθήκαμε χθες στο γήπεδο της Χαρίεσσας για την πρώτη συγκέντρωση της “κιτρινόμαυρης” ομάδας. Παρόντες σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, με επικεφαλής τον κ. Σάββα Ακριτίδη που φέτος θα είναι πιο..ενεργός στα καθήκοντα του καθώς την περσινή χρονιά βρέθηκε και στην διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα. Παρόν και ο Δημήτρης Χαλκιάς, που συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΧ έχοντας φέτος διπλή ιδιότητα καθώς θα είναι βοηθός προπονητή και στα Λευκαδια. Στις δηλώσεις στο Imathia Sports News τόνισε : “Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής χρονιάς. Επιθυμία δική μου άλλωστε ήταν η παραμονή όλου του ρόστερ, κάτι που κατά 90% έγινε και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Με οδηγό την περσινή χρονιά, θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο, να χαρούμε το παιχνίδι και εύχομαι τη νέα χρονιά να μην έχουμε τραυματισμούς. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να χαρεί μαζί μας και χωρίς αυτοσκοπούς και σκοπιμότητες, να έχουμε μία όμορφη χρονιά.”

Εντύπωση προκάλεσε η νέα στολή προπόνησης της “κιτρινόμαυρης” ομάδας, με το έντονο κίτρινο και την αγγλική επωνυμία στην πλάτη να παραπέμπει σε προπόνηση…αγγλικού συλλόγου!

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βρέθηκαν όλοι οι παίκτες που ανανέωσαν από το περσινό ρόστερ (μοναδικές απουσίες ο Πάνος Τόσκα που είχε υπηρεσία στον στρατό, ο Βασίλης Φωτιάδης λόγω εργασίας και ο Δημήτρης Δίντσης που είχε άδεια από τη διοίκηση). Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιώργος Κανδηλίδης, ο οποίος μάλιστα ξάφνιασε ευχάριστα καθώς μόλις 2.5 μήνες μετά την αρθροσκόπηση βρέθηκε στην “πρώτη” με τη στολή προπόνησης!  Θυμίζουμε πως αποχώρησαν οι Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και Δημήτρης Δάγκας ενώ ο Γιώργος Διτσόλας δεν έχει αποφασίσει αν θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του.

Παρόντες βεβαίως και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Γιώργος Αλμπανάκης, Τάσος Σαρρηκυριακίδης, Λάκης Σταυρίδης), που δεν φάνηκαν καθόλου “ψαρωμένοι” και έδειξαν να εγκλιματίζονται από την πρώτη στιγμή. Οι πρώτες ασκήσεις κινήθηκαν σε χαλαρό τέμπο, ενώ ο Δημήτρης Χαλκιάς, στην ομιλία του προς τους παίκτες, τόνισε την προσοχή που πρέπει να δώσουν οι παίκτες το διάστημα της προετοιμασίας αλλά και την τυπικότητα που πρέπει να δείξουν στον τομέα της προπόνησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected