Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – Ανακοίνωση

   299125_10201047944665944_367676696_nΚατόπιν συζητήσεων  για τον προγραμματισμό και το μέλλον της ομάδας με τον πρόεδρο Σιδηρόπουλο Παύλο αποφασίσαμε να γνωστοποιήσουμε την ανησυχία μας για την απουσία φωτισμού από το κοινοτικό γήπεδο Πατρίδας.

Στον κυκεώνα μιας σωρείας οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας, τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν αποτελούν εξαίρεση. Μάλιστα είναι αυτά που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλα προβλήματα και αναμφίβολα χρειάζονται λύσεις το συντομότερο δυνατό. Παρ’ όλα αυτά ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα και όχι πολυτέλεια όταν δε πρόκειται για νεαρούς ως επί το πλείστων ποδοσφαιριστές. Τότε σαφώς η κατάσταση μετατρέπεται σε ανάγκη.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι το πρόβλημα μας είναι δυστυχώς και πρόβλημα πολλών ποδοσφαιρικών ομάδων, με αποτέλεσμα άθελα μας να οδηγούμε τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες εκτός γηπέδων με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο φωτισμός  είναι εργαλείο και για όσους δεν γνωρίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες αποτελούνται από ποδοσφαιριστές μαθητές  ή εργαζόμενους που έχουν υποχρεώσεις  μη μπορώντας να παρακολουθούν ημερήσιες προπονήσεις αλλά βραδινές. Σαφώς και δεν υποστηρίζουμε την ανεξέλεγκτη χρήση φωτισμού.

Δυστυχώς η πολιτεία μπορεί να μην είναι κοντά μας αυτή τη στιγμή αλλά είναι η κοινωνία και οι άνθρωποι της. Θα παρακαλέσω τον κάθε αρμόδιο να δει την κάθε δυνατή λύση και να μην βάλουμε τους ποδοσφαιρόφιλους αντιμέτωπους με άλλα αθλήματα (τα κλειστά γυμναστήρια κ.α. ).Σε περίπτωση που κάτι έχει αλλάξει εκ των πρότερων ζητώ συγγνώμη. Μέσα σε αυτές τις γραμμές ήθελα να δείξω την αγωνία μας για το μέλλον των ομάδων μας.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected