Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”

κοζανη πρωτηΜε πολλές φιλοδοξίες και αισιοδοξία για τη νέα σαιζόν στη Γ” Εθνική έγινε η «πρώτη» της Κοζάνης την Πέμπτη 1-8-2013.

Παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας οι ερυθρόλευκοι «πάτησαν» για πρώτη φορά το χόρτο του ΔΑΚ Κοζάνης υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Παρασκευά και του γυμναστή Σάκη Τζηκαλιού.

Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας καλωσόρισε τους παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια» φρόντισε να υποδεχτεί την ομάδα με ιαχές και τραγούδια.

Οι περυσινοί «νταμπλούχοι» (πρωταθλητές του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού και κυπελλούχοι ΕΠΣ Κοζάνης 2012-13) ξεκίνησαν τις προπονήσεις μίας σεζόν όπου η Κοζάνη έχει υψηλούς στόχους.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν όλα τα μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα της Κοζάνης, ο Νίκος Πιπινίκας, ο Κώστας Μαλούτας, ο Γιάννης Προβίδας, ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης καθώς και οι νεαροί Αγης Κουτσομήτρος και Παύλος Σαμαράς που φόρεσαν για πρώτη φορά τα ιστορικά χρώματα.

Παρόντες ήταν και οι «παλιοί» παίκτες που κατέκτησαν το περσινό «νταμπλ», δείχνοντας αισιόδοξοι και έτοιμοι να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Οι προπονήσεις από δω και πέρα αναμένεται να είναι σχεδόν καθημερινές έως το πρώτο φιλικό της ομάδας που θα γίνει το Σάββατο 10-8-13 στις 18.30 στο Βελβεντό με την Κ-20 του Παναθηναϊκού (αρχικά είχε προγραμματιστεί φιλικό με την Καλλιθέα την ίδια μέρα, το οποίο τελικά ματαιώθηκε).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected