Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Και ο Νότης στην…παρέα!

CIMG5901 Κεστελίδης ΑναγνώστηςΣυνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του Μακροχωρίου για τη νέα χρονιά. Ο Κώστας Αραμπατζής, μαζί με τον νέο γυμναστή της Ένωσης Κώστα Βασδέκη έχουν επιδοθεί στο “μοντάρισμα” της ομάδας και με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) συνεχίζουν το καθημερινό πρόγραμμα. Σήμερα οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, που κρίνονται απαραίτητα για τη συνέχεια της προετοιμασίας με τον έμπειρο προπονητή να διαπιστώνει με τον πιο επίσημο τρόπο την κατάσταση των παικτών.

Νότης Κεστελίδης, ο 12ος!

Μία…ντουζίνα μεταγραφών συμπλήρωσε το Μακροχώρι, με τελευταία προσθήκη να είναι ο Αναγνώστης (Νότης) Κεστελίδης (φωτ) από την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ο 24χρονος (05/05/1989) αμυντικός με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είχε μία γεμάτη χρονιά με τους “πράσινους” (17 συμμετοχές, 1528 αγωνιστικά λεπτά), ενώ έχει πολλές και αξιόλογες παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΟ Μουδανιών (Δ’ Εθνική), επόμενος σταθμός ο Εθνικός Κατερίνης (Γ’ Εθνική), δύο χρόνια στην ΑΕΠ Κατερίνης – Ηρακλής, με τον πρώτο χρόνο να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική και τον δεύτερο στη Γ’. Η συνέχεια θα τον βρει και πάλι στην Πιερία, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Όλυμπου Λεπτοκαριάς (Δ’ Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά (2011-2102) θα επιστρέψει στη γενέτειρα του αγωνιζόμενος στον Μακεδονικό, λίγο πριν η ιστορική ομάδα τιμωρηθεί από την UEFA για οικονομικούς λόγους.

Ο Νότης Κεστελίδης μίλησε στο Imathia Sports News και στον αρχισυντάκτη Αργύρη Τσιγγενόπουλο, τονίζοντας το πόσο περήφανος νιώθει που είναι πλέον μέλος του Μακροχωρίου, ενώ ανέφερε πως ο πρωταθλητισμός ήταν το βασικό κριτήριο της επιλογής του : “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό μιας ιστορικής ομάδας. Από την αρχή, τόσο ο πρόεδρος κ. Βούλγαρης όσο και ο προπονητής κ. Αραμπατζής, μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και επίσης μου ανέλυσαν τους στόχους που δεν είναι άλλοι από το πρωταθλητισμό. Αυτοί ήταν οι κυριότεροι λόγοι που με έκαναν να επιλέξω το Μακροχώρι, γιατί οι δικές μου φιλοδοξίες συμβαδίζουν με τους στόχους του συλλόγου. Τους ευχαριστώ πολύ και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω.”

Θυμίζουμε τις 11 μέχρι τώρα μεταγραφές του Μακροχωρίου : Κώστας Μαλέσιος (Λευκάδια), Γιάννης Μπλούκας (Νηρέας Βέροιας), Κώστας Κωτσόπουλος (Νηρέας Βέροιας), Ραφαήλ Φωτιάδης (Νηρέας Βέροιας), Κοσμάς Ποζίδης (Κοζάνη), Μωυσής Τριανταφυλλίδης (Οδυσσέας Αναγέννησης). Νίκος Ζαφείρης (ΑΣ Πατρίδας) Ηλίας Ελευθεριάδης, Ραφαήλ Μπακιρτζής (Αγροτικός Αστέρα Πλατέος), Κώστας Καρβούνης (Αγροτικός Αστέρα Πλατέος), Παναγιώτης Καφλούντζος (Λεβαδειακός Κ20 – τυπικό το θέμα της έκδοσης του δελτίου).

“Ξένο σώμα” οι Περικλής Βελλίνης, Πέτρος Μάλτος

Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν και οι Περικλής Βελλίνης, Πέτρος Μάλτος οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Κώστα Αραμπατζή. Θυμίζουμε πως ο 20χρονος επιθετικός προσπάθησε μέσω δοκιμών σε κάποιες ομάδες να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ο 19χρονος μέσος από την άλλη πλευρά, που την περσινή χρονιά δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, συνεχίζει τις προπονήσεις χωρίς καμία ένδειξη πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected