Κατηγορίες
Διάφορα

Εθνικός Κλειδιού – Προετοιμασία, μεταγραφές, φιλικά

DSCN3843Συνεχίστηκε, 5η μέρα χθες η προετοιμασία του Εθνικού Κλειδιού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014. Οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Τέγου εφαρμόζουν επί καθημερινής βάσεως το πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων. Το Imathia Sports News βρέθηκε την Παρασκευή 2/8 στo γήπεδο του Κλειδιού και παρακολούθησε την προπόνηση στην οποία έδωσαν το παρόν 18 παίκτες.

Παρόντες τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (εκτός του Γιώργου Πέτρα ο οποίος απουσίαζε με άδεια), που προέρχονται από τον όμορο νομό της Θεσσαλονίκης. Αυτοί είναι οι Νίκος Σερέτης (17,09/1988, επιθετικός) από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, Γιάννης Λεφάκης (18/04/1986, τερματοφύλακας) από τον Αστέρα Ραιδεστού, Γιώργος Βαρδαλής (10/02/1995, αμυντικός) επίσης από τον Αστέρα Ραιδεστού και Γιώργος Γιαννιώτης (02/01/1988, επιθετικός) από τον Μέγα Αλέξανδρο Βραχιάς. Στην ομάδα επέστρεψε μετά από απουσία 4 ετών ο Βασίλης Καταφυγιώτης (26 ετών τερματοφύλακας ενώ με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε τον Παναγιώτη Στογιάννη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περσινή χρονιά.

Ο Θοδωρής Τέγος μίλησε στην κάμερα του Imathia Sports News, επισημαίνοντας πως η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά πιο δύσκολη για όλους, τόσο λόγω της οικονομικής συγκυρίας αλλά και της δυναμικότητας των περισσοτέρων ομάδων, που δείχνουν ενισχυμένες. Στη συνέντευξη που θα δείτε αργότερα καταγράφει τους στόχους της ομάδας, τονίζει την σημασία της ενίσχυσης (απομένει μία ακόμη προσθήκη ενός χαφ) αλλά και την σπουδαιότητα της σωστής προετοιμασίας.

Από τους παίκτες μίλησε ο αρχηγός της ομάδας και εκ των παλαιοτέρων παικτών του Εθνικού, Θεοδόσης Περηφανόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ καλή την προετοιμασία αλλά και επεσήμανε το γεγονός πως ο Εθνικός διατήρησε τον κορμό της περσινής χρονιάς.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Ο Εθνικός Κλειδιού, διαμέσου του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Τέγου, ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας μέχρι το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων. Αναλυτικά :

07/08  ΑΕ Καψόχωρας

10/08  Φίλιππος Μέσης

14/08  Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

17/08  ΠΑΟ Κορυφής

18/08  Φίλιππος Μελίκης

21/08  Αλιάκμων Νησελίου

24/08  Ολυμπιακός Κυμίνων

28/08  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected