Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – To Imathia Sports News στην προπόνηση

DSCN3878Συμπληρώνονται πλέον δύο εβδομάδες προπονήσεων στον Μέγα Αλέξανδρο και το Imathia Sports News βρέθηκε την Παρασκευή 2/8 στο γήπεδο των Τρικάλων για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Ντάμτσιου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τις καθιερωμένες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής και passing game. Ο Γιώργος Ντάμτσιος, παρά τις πολλές απουσίες (έλειπαν με άδεια από τη διοίκηση οι Βαγγέλης Κασνακίδης, Παναγιώτης Γιαννουχαηλίδης, Χρήστος Μηνούδης, Γιώργος Τερζίδης, Μπάμπης Σαλτουρίδης, Γιώργος Παντριάς, Άγγελος Καραντουλαμάς και Ούλι Εντόι) ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους παίκτες του και έδωσε ραντεβού για σήμερα, με την ομάδα να μεταβαίνει στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας για το φιλικό με τον νεοφώτιστο Νηρέα.

Παρόν στο γήπεδο και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Σαλτουρίδης, ο γενικός αρχηγός Σωκράτης Φετεινίδης αλλά και το μέλος της διοίκησης Μόσχος Κασνακίδης, με τον ισχυρό άνδρα του Μέγα Αλέξανδρου να δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας αλλά και από το γεγονός πως η φετινή προσπάθεια ουσιαστικά ξεκινά από διαφορετικές βάσεις, καθώς 20 παίκτες από το ρόστερ προέρχονται από το χωριό.

Σε εξαιρετική κατάσταση και ο αγωνιστικός χώρος, με τους ανθρώπους της ομάδας να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι αυτό ενώ εντύπωση προκάλεσε στους συνεργάτες του Imathia Sports News το κυλικείο που παραμένει ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας!

*Δείτε αργότερα το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected