Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γιάννος Πασχάλης – “ΠΑΣ”άς στα Γιάννενα!

CIMG7183Ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του πραγματοποιεί σε λίγες ώρες ο Γιάννος Πασχάλης. Ο 18χρονος μέσος του ΦΑΣ Νάουσα θα βρεθεί αύριο στα Ιωάννινα για να υπογράψει το συμβόλαιο του στον ΠΑΣ και θα ενταχθεί αρχικά στην Κ20 του “Άγιαξ της Ηπείρου”!

Ο γιος του Χρήστου Πασχάλη, παλαίμαχου παίκτη της Νάουσας και νυν γενικός αρχηγός της ομάδας, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Κ20 Γιάννη Τάτση, ο οποίος γνωρίζει τις ικανότητες του νεαρού αλλά και τις επιδόσεις του τα δύο τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε πως πριν την περίοδο 2012-2013 που αγωνίστηκε στον ΦΑΣ Νάουσα (14 συμμετοχές, 984 αγωνιστικά λεπτά) ήταν μέλος του Ολυμπιακού Κ20.

Ο 18χρονος χαφ μίλησε στο Imathia Sports News για την μεταγραφή του : “Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νέα ευκαιρία που μου δίνετε και την μεταγραφή μου σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ένας σύλλογος που αγωνίζεται για πολλά χρόνια στη Super League, με πολύ καλές παρουσίες τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και η για τη δεύτερη της Κ20. Αυτό άλλωστε ήταν το σημαντικότερο κίνητρο για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα αλλά και τον προπονητή, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα αλλά και να εκφράσω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΠΑΣ για το γεγονός ότι με επέλεξαν για την ομάδα τους.”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected