Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – All star…ΠΑΣ!

600305_10200966312865200_860182104_nΚαι ενώ η αφόρητη ζέστη των τελευταίων ημερών μας θυμίζει ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, η διοίκηση του κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη έχει βαλθεί με συνεχείς δόσεις…δροσιάς να κάνει ότι μπορεί για να…ανακουφίσει τον κόσμο των Λευκαδίων! Η σημερινή όμως αποκάλυψη του Imathia Sports News, έδωσε τη…χαριστική βολή καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ απέσπασε το πολυπόθητο “ναι” του Κώστα Έξαρχου και ο 29χρονος επιθετικός επιστρέφει στους “κυανολεύκους” ύστερα από ένα χρόνο.

Ο μέχρι πρότινος φορ του Αιγινιακού είχε ανεπάλληλες συναντήσεις το τελευταίο διάστημα με τους ανθρώπους των Λευκαδίων και καθώς δεχόταν πιέσεις και από άλλες ομάδες, η τελευταία συνάντηση του με άνθρωπο του περιβάλλοντος του προέδρου και η εντυπωσιακή όπως πληροφορηθήκαμε…ρελάνς, τον έκαναν να ενδώσει στις πιέσεις και από αύριο θα βρεθεί στον Κοπανό όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας.

Who is who

Ο Κώστας Έξαρχος αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες του νομού, καθώς εκτός των εξαιρετικών επιδόσεων σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, το όνομα του είναι το πλέον “καυτό” στις μεταγραφικές περιόδους. Την περσινή χρονιά και μετά την επεισοδιακή του αποχώρηση από τα Λευκάδια (είχε έντονο διαξιφισμό με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας κ. Φώτη Μαυρίδη) δέχτηκε πρόταση από τον Αιγινιακό και μαζί με τους επίσης συμπαίκτες του στον ΠΑΣ Βασίλη Γιαουτζή και Νίκο Ζούρκο κατηφόρισαν στην γειτονική Πιερία. Με τα χρώματα του Αιγινιακού κατέγραψε συνολικά 20 συμμετοχές και 5 τέρματα σε Football League και Κύπελλο Ελλάδος (μάλιστα το ένα από τα τρία γκολ που πέτυχε στο Κύπελλο ήταν στο γήπεδο της Κατερίνης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ερασιτέχνες Άρη και ΑΣ Πατρίδας.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον έμπειρο επιθετικό και στη σύντομη δήλωση του έδωσε έμφαση στις διαπραγματεύσεις και την προσέγγιση των Λευκαδίων : “Είναι γεγονός πως η ομάδα των Λευκαδίων αυτή τη στιγμή μπορεί να παράσχει ασφάλεια στον ποδοσφαιριστή. Η παρουσία του Γιάννη Καλαϊτζίδη αποτελεί εχέγγυο για την ομαλή λειτουργία της ομάδας και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια προοπτική. Έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως με θέλουν και από αύριο ξεκινάμε πλέον την προσπάθεια για τη νέα σεζόν.”

* Σημειώνουμε πως όπως όσοι από σας επιλέγετε για την ενημέρωση σας το Imathia Sports News, θα έχετε διαπιστώσει πως ποτέ δεν μπήκαμε στη διαδικασία να αναφέρουμε φήμες περί συμφωνίας ή όχι του Κώστα Έξαρχου με άλλες ομάδες. Έχουμε επιλέξει με τους συνεργάτες μας να μην αναφερόμαστε σε θέλω, σκέψεις ή ακόμη και κρούσεις ομάδας του νομού μας, διότι πολύ απλά στις δύσκολες εποχές που ζούμε το κάθε τι μπορεί να παρερμηνευτεί αλλά και να ανατραπεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Για την συγκεκριμένη υπόθεση γνωρίζαμε τόσο από την πλευρά των ομάδων αλλά κυρίως του παίκτη και απλά παραμείναμε αμέτοχοι μέχρι να “πέσουν” οι τελικές υπογραφές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected