Football League

Τόλης Μυλωνάς – Στο στόχαστρο του Βατανιακού

μυλωνας τοληςΜετά τις εννιά επεκτάσεις συμβολαίων των τελευταίων ημερών, ήρθε η σειρά του γηγενή ταλαντούχου στόπερ, Θωμά Γιαλαμίδη (ξεχωρίζει για το ύψος του, ενώ απασχόλησε Άρη, ΠΑΟΚ και Σάλτσμπουργκ) να ανανεώσει με τον Βατανιακό.

Παράλληλα, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου εντείνει τις επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυσή της. Σε καλό δρόμο είναι το θέμα του μεσοεπιθετικού, Δημήτρη Κυρτέγου, ενώ στο στόχαστρο είναι αρκετοί παίκτες, όπως οι Νίκος Νταντάμης (Κατερινιώτης δεξιός μπακ από Επανομή), Βασίλης Γιαουτζής (αμυντικός χαφ από Αιγινιακό), Παντελής Κρυστάλλης (επιθετικός από Αιγινιακό), Δημήτρης Παπαστεργίου (δεξιός χαφ από Επανομή), Κώστας Κωτσαρής (αριστερός μπακ από Κιλκισιακό, θα δοκιμαστεί από Δευτέρα) και Τόλης Μυλωνάς (αριστερός μπακ από Αλεξάνδρεια).

 Για τη θέση στα δοκάρια προτάθηκε και εξετάζεται ο έμπειρος και γηγενής Γιάννης Φιρινίδης (πέρυσι στη Λάρισα), ενώ κοντά σε συμφωνία δείχνουν δυο νεαροί από τη Λεπτοκαρυά, ο τερματοφύλακας Τσαρούχας και ο ακραίος μέσος Κωστόπουλος.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected