Football League

Αιγινιακός – Κοντά σε Κιβρακίδη, ξεχωρίζει στις προπονήσεις ο Ζούρκος!

κυβρακιδηςΜια ανάσα από ακόμα μια προσθήκη βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα. Συγκεκριμένα, τη φανέλα του Αιγινιακού προβάρει ο παλιός γνώριμος, Κυριάκος Κιβρακίδης. Ο 21χρονος δεξιός μπακ ήταν βασικός στο δεύτερο γύρο στην περσινή πορεία ανόδου των κυανόλευκων, ως δανεικός από τον Ηρακλή. Στις αρχές του καλοκαιριού ο νεαρός επέστρεψε στον «Γηραιό», αλλά δεν υπολογίζεται από το προπονητικό επιτελείο του.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας έκανε την κίνησή της για να τον επαναφέρει στο ρόστερ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες. Η πρώτη λύση είναι με ελεύθερη μεταγραφή, η δεύτερη με δανεισμό και η τρίτη και επικρατέστερη με υποσχετική και οψιόν αγοράς για την ομάδα του Αιγινίου το άλλο καλοκαίρι. Ο Κιβρακίδης έχει παίξει και στον Εθνικό Βατερού, ενώ μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις (δεξί και αριστερό χαφ).

«Μπήκε» ο Μιλόσκοβιτς

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να τίθεται ήδη από τη Δευτέρα στη διάθεση του Χατζάρα στις προπονήσεις. Τις επόμενες μέρες θα αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός, ενώ ήδη δοκιμάζεται ένας 23χρονος Σέρβος. Παράλληλα, ο Σκοπιανός Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ έριξε… γέφυρες επιστροφής στον Αιγινιακό, αλλά πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει η συγκεκριμένη λύση. Παράλληλα, ικανοποίηση επικρατεί για την παρουσία των Σίκιμιτς, Φαμπίνιο, Πέντα και Μιτρόφ στις προπονήσεις, αλλά και του νεαρού Νίκου Ζούρκου, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη. Τέλος, το Σάββατο οι κυανόλευκοι δίνουν το επόμενο δυνατό φιλικό, με τη SKODA Ξάνθη εκτός έδρας.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected