Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Προ των πυλών ο Μανώλης Παπαδόπουλος

παπαδόπουλος μανωληςΚοντά στον Μανώλη Παπαδόπουλο είναι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 45χρονος τεχνικός έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο Στέλιο Γούναρη και οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία.

Ονόματα προπονητών είχε πολλά στις σημειώσεις του τις τελευταίες ημέρες ο κ. Γούναρης (πάνω από 20), όμως οι πληροφορίες “θέλουν” τον κ. Παπαδόπουλο να είναι πρώτος στη λίστα και να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο κ. Γούναρης δουλεύει πολύ στο να ετοιμάσει τα διαδικαστικά συμμετοχής της ομάδας στη Β΄ εθνική, αλλά και στο να μαζέψει χρήματα, όμως παράλληλα μελετά τις λίστες με προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές.

Το τηλέφωνο του Ζακυνθινού παράγοντα δε σταματά να χτυπά για προτάσεις παικτών και προπονητών όμως ο κ. Γούναρης με υπομονή και μεθοδικότητα μελετά τα πάντα.

Επαφές με Ζακυνθινούς

Όσον αφορά στη στελέχωση με ποδοσφαιριστές, πληροφορίες θέλουν τον κ. Γούναρη να βρίσκεται σε επαφή με το Στάθη Καραμαλίκη, τον έμπειρο επιθετικό που έχει παίξει Α΄ εθνική και είναι Ζακυνθινός.

Ο Καραμαλίκης έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Ζακυνθιακού που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα Ζακύνθου, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις απαιτούν την εγκατάστασή του στη γενέτειρά του, όμως η διοίκηση της ομάδας εάν ο ίδιος τα βρει και θελήσει να παίξει στον ΑΠΣ Ζάκυνθος του έχει δώσει το “ΟΚ”.

Λεπτομέρειες των επαφών δεν έχουν γίνει γνωστές, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με τους Λιβέρη, Κωστάκη, οι οποίοι ήταν αρχηγοί στη Ζάκυνθο τα τελευταία χρόνια και αποχώρησαν στη συνέχεια.

Ο Σπύρος Φιορεντίνος αναλαμβάνει την Κ19

Από τις τοπικές ομάδες θα στελεχώσει την ομάδα Κ19 που θα απαιτηθεί φέτος για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Β΄ εθνική ο ΑΠΣ.

Ο κ. Γούναρης περιμένει πολλά από τη δημιουργία αυτής της ομάδας και όπως έχει γίνει γνωστό ο Σπύρος Φιορεντίνος θα αναλάβει τη λειτουργία της.

Ο Φιορεντίνος έχει παίξει στον ΑΠΣ Ζάκυνθος και διατηρεί μαζί με τον Ανδρέα Γκούσκο Ακαδημίες Ποδοσφαίρου στο νησί.

Τα παιδιά της Ακαδημίας των Φιορεντίνου – Γκούσκου θα πάνε στον ΑΠΣ Ζάκυνθος και μετά από αξιολόγηση θα προωθούνται.

Πάντως ο κ. Γούναρης θέλει να αποκτηθούν και παιδιά από όλες τις ομάδες της Ζακύνθου.

Ανοιχτή συγκέντρωση για τη μετεχοποίηση της ομάδας

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογραφικές θα πραγματοποιηθεί σύντομα ανοιχτή πανζακυνθιακή συγκέντρωση όπου η διοίκηση θα ενημερώσει τον κόσμο για τη μετοχοποίηση.

Θα προκύψει από εκεί μια επιτροπή που θα αναλάβει να “τρέξει” τις εξελίξεις για τη μετοχοποίηση.

Ο κ. Γούναρης πάντως αναζητά επενδυτές εντός κι εκτός Ζακύνθου, περιμένοντας από τον κόσμο στήριξη για το ξεκίνημα, ώστε να τεθούν οι βάσεις.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected