Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Ο…”Άγιος” Βασίλης πέντε μήνες πριν!

Γιαουτζής ΒασίληςΕίναι πλέον εθυμιτυπικό η ειδησεογραφία όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις να συμπεριλαμβάνει τα Λευκάδια! Η ομάδα του νομού μας, που φέτος θα αγωνιστεί στη νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική πραγματοποίησε πρίν λίγη ώρα την 18η(!) της μεταγραφή και μάλιστα ακόμη ενός ηχηρού ονόματος και μήλον της έριδος πολλών ομάδων!

Η διοίκηση του ΠΑΣ κατόρθωσε και έπεισε έναν ακόμη πρώην παίκτη της ομάδας να επιστρέψει, τη στιγμή μάλιστα που μέχρι πρότινος ήταν επαγγελματίας και έχοντας ήδη κρούσεις από υψηλότερο επίπεδο. Έτσι, μετά τον Κώστα Έξαρχο την “κυανόλευκη” φανέλα θα φορά τη νέα χρονιά και ο Βασίλης Γιαουτζής, ο οποίος παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε δεχτεί (Βατανιακός και Ζάκυνθος ανάμεσα σε αυτές) αποδέχτηκε την πολύ καλή σύμφωνα με πληροφορίες πρόταση του κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη και επιστρέφει στον ΠΑΣ έπειτα από έναν χρόνο.

Η προσθήκη του 23χρονου μέσου ενισχύει εντυπωσιακά τον άξονα της ομάδας του Νίκου Παπανώτα, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει το εντυπωσιακό στοιχείο της παρουσίας πέντε και πλέον πρωτοκλασάτων παικτών στην μεσαία γραμμή! Ωστόσο, ο…πονοκέφαλος θα είναι ευχάριστος για τον έμπειρο τεχνικό, ειδικά από τη στιγμή που φέτος θα υπάρχει εκτός του πρωταθλήματος και η πρόκληση του νέου Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Who is who

Ο Βασίλης Γιαουτζής είναι 23 ετών (04/06/1990) και κατάγεται από τον Κολινδρό Πιερίας. Αγωνίζεται με εξαιρετική ευχέρεια σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ο πολύ καλός χειρισμός της μπάλας. Είναι πολύ ψύχραιμος όταν το παιχνίδι…καίει ενώ μπορεί να βοηθήσει και ανασταλτικά όποτε χρειαστεί. Αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και ιδιαίτερα άτυχος την περσινή χρονιά, όταν ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα. Αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου, με την καλύτερη του εμφάνιση να την πραγματοποιεί στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος στο χώρο του κέντρου με το εντυπωσιακό στατιστικό των 12/12 μεταβιβάσεων!

Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες του Άρη και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΑΟΝΕ, με τον οποίο πραγματοποίησε έξι συμμετοχές (2009-2010). Τον Ιούλιο του 2010 θα μετακομίσει στα Λευκάδια, όπου θα παραμείνει για δύο χρόνια όταν και θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες με τα χρώματα του Αιγινιακού. Στην γειτονική ομάδα είχε συμπαίκτες εκτός του Κώστα Έξαρχου, τον Νίκο Ζούρκο αλλά και τον Γιώργο Τσακτάνη.

Βασίλης Γιαουτζής : “Η ομάδα έχει αυτό που θέλει κάθε ποδοσφαιριστής”

Ο 23χρονος μέσος αμέσως μετά την οριστική συμφωνία με τα Λευκάδια, μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Η συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης, προσωπικά του κ. Γιάννη Καλαϊτζιδη και παράλληλα η σταθερότητα και η συνέπεια που δείχνουν τα τελευταία χρόνια, ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους επιστρέφω και πάλι στην ομάδα των Λευκαδίων. Είναι κοινώς γνωστό ότι ο σύλλογος αποπνέει υγεία και αυτό αποτελεί πολύ σημαντικό κριτήριο για κάθε ποδοσφαιριστή. Υπόσχομαι να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να πετύχει η ομάδα του στόχους της.”

Θα βγάλει…21;

Μία ολόκληρη ομάδα πρόσθεσαν στο δυναμικό τους φέτος τα Λευκάδια! Η μεγάλη λατρεία του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη για τον σύλλογο αλλά και η παρουσία του Νίκου Παπανώτα στον πάγκο έχουν δημιουργήσει το…κράμα για την προσέγγιση πολύ ποιοτικών παικτών. Θυμίζουμε τις μέχρι στιγμής 19 μεταγραφές του ΠΑΣ, κάνοντας μια πρόβλεψη ότι θα κάνει…μπακτζακ!

Νίκος Τόπκας, Σάκης Ρίσσου, Μάκης Θεοδωρίδης, Γιώργος Καμνής, Γιώργος Κοκόλης, Νικολάι Νικουράτζε, Αργύρης Μουρατίδης, Μιχάλης Σπυρίδης, Σάκης Βόλτσης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Λιακόπουλος, Αντώνης Καρατάσιος, Χρήστος Αντωνίου, Χρήστος Ζαρογιάννης, Σωκράτης Λαμπριανίδης, Γιώργος Μπρέγκου, Κώστας Έξαρχος, Βασίλης Γιαουτζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected