Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 1-1

DSCN4093Το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας έδωσαν σήμερα (7/8) ο “νεοσύστατος” Φίλιππος Μέσης και ο νεοφώτιστος Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για 70 λεπτά και έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία παρόλο που μετράνε μόλις 10 μέρες προετοιμασίας. Μπάμπης Πετρίδης και Γιάννης Νούσιος (αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο) είδαν θετικά και αρνητικά και πήραν μια πρώτη γεύση από τις ομάδες τους, 24 ημέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα για τη νέα χρονιά.

Ο γηπεδούχος Φίλιππος είχε τέσσερις σημαντικές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι (Γιάννης Θεοδωρίδης, Βαγγέλης Παππάς, Μιχάλης Γιάννου, Χρήστος Μπρέγκου) ενώ το παρόν έδωσαν τόσο ο Χρήστος Γκαντζίδης που επέστρεψε από την άδεια του όσο και ο Δημήτρης Σίμος ο οποίος συζητά με τη διοίκηση της ομάδας για την ένταξη του στους “βυσσινί”. Ο έμπειρος πρώην μέσος της ΑΕ Αλεξάνδρειας έχει και άλλες προτάσεις, τις οποίες εξετάζει και σύντομα θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Θωμά Πατρίκα, Στέφανο Μαυρόπουλο και Αβραάμ Παυλίδη ενώ στην αποστολή της ομάδας βρέθηκε ο Φίλιππος Στυλίδης (υπό δοκιμή) και ο Σωτήρης Παπαγιάννης του Ολυμπιακού Λουτρού, που συζητά με τους “κιτρινόμαυρους” την ένταξη του στην ομάδα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο στο μεγαλύτερο διάστημα του, με τους δύο προπονητές να δίνουν περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα αλλά και στη διαρκή κίνηση των χαφ. Η παρουσία του Δημήτρη Σίμου από τους “βυσσινί” και του Γιάννη Νούσιου για τους “κιτρινόμαυρους” δέσποζε στη μεσαία γραμμή, ενώ αρκετά καλά τα πήγαν οι στόπερ και των δύο αντιπάλων.

Σκόρερς στο σημερινό ματς οι Λεωνίδας Ξανθόπουλος το 7ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ νίκησε τον Μυλωνά) και Γιώργος Δαρδακούλης (επίσης μετά από σύγχυση στην άμυνα και προσωρινή απόκρουση του Κοτσαβού.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Κοτσαβός, Τζιβάρας, Αμοιρίδης, Μουρατίδης, Γκαντζίδης, Σίμος, Ρόκκο, Γατόπουλος, Γκαντζούφας, Ξανθόπουλος, Δημούλτσης. Αγωνίστηκαν και οι Τρούπκος Κ., Μπαλτζής Α.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου ; Μαυρόπουλος, Μωραϊτης Δ., Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος, Καρασαββίδης, Πετικόπουλος, Κουτσιάδης, Ψαλίδας, Νούσιος, Πολυζόπουλος, Δαρδακούλης. Αγωνίστηκαν και οι Μυλωνάς, Πατρίκας Γ., Τσίπης Χ.Α., Τσίπης Χ.Σ., Παπαγιάννης, Μουρτζίλας, Έρβις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected