Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Απόλλων Καλαμαριάς (0-2) Για 45′ ο Πασιαλής

καλαμαρια φασηΒελτιωμένος εμφανίστηκε κόντρα στην Καστοριά ο Απόλλων Καλαμαριάς, που επικράτησε 2-0 της Καστοριάς.

Ο τεχνικός των «γουναράδων» Πασχάλης Δημητρίου, χρησιμοποίησε και πάλι τον Αλβανό τερματοφύλακα, Γιόσεπ Στρέπι, ο οποίος μάλλον θα αποκτηθεί. Από την πλευρά του ο Ανδρέας Παντζιαράς χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες. Ο Απόλλων μπήκε δυνατά και στο 11’ είχε δοκάρι με τον Πασιαλή. Στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη η μπάλα πέρασε το τείχος και έγινε το 0-1. Στο 67’ από σέντρα του Βλάχου ο Γιάννης Ναλμπάντης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τραυματίας αποχώρησε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς στο 35’, καθώς υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για ένα δεκαήμερο.

Καστοριά : Στρέπι, Σαββίδης, Τάκο, Αναγνωστόπουλος, Τάντης, Μπαϊρακτάρης, Βελλίδης, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Σαββίδης. Έπαιξαν και οι Bιερό, Μαντζάνας, Γεωργιάδης, Σαραφιανός, Γανούλης, Κεραμιδάς, Τερέζιου, Τούλιος

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής (60’ Βαλσαμάκης), Σακκάς, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Προβατίδης, Παντελιάδης, Γκουγκουλιάς (35’ Βλάχος), Πασιαλής, Μυλώσης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν επίσης οι Πιτσόκος, Βέντζιος, Αλμπάνης, Μωυσίδης, Ορφανός, Βέργος, Ναλμπάντης, Κτιστόπουλος και Λουϊζίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected