Κατηγορίες
Basket

Τουργκάι Καταλολούκ : “Πιστεύω στον Ιτούδη”

ιτουδηςΟ γενικός διευθυντής της Μπάνβιτ, Τουργκάι Καταλολούκ, μιλάει στο Onsports για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Δημήτρη Ιτούδη και τον στόχο του συλλόγου που δεν αποκλείεται να βρει στο δρόμο του ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα.

Η Μπάνβιτ αγωνίζεται στα προκριματικά της Ευρωλίγκας μαζί με Βαρέζε, Όλντενμπουργκ, Λιέτουβος Ρίτας, Ρίγα, Νίμπουρκ, Χίμκι και Οστάνδη και έχει την ευκαιρία μέσα από μια σειρά αγώνων που θα γίνουν στο Βίλνιους της Λιθουανίας να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους. Αν τα καταφέρει θα βρεθεί στο γκρουπ του Παναθηναϊκού, όπως έχει προκύψει από την κλήρωση της διοργάνωσης.

Το στέλεχος της Μπάνβιτ δεν κρύβει ότι έχει μεγάλη πίστη στις ικανότητες του Έλληνα τεχνικού και εκφράζει την άποψη ότι αυτός αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να βοηθήσει την τουρκική ομάδα να κάνει κάτι καλό τη φετινή σεζόν.

«Πιστεύω σε αυτόν. Είναι πολύ ταλαντούχος και με μεγάλη ικανότητα προπονητής. Είμαστε μια ομάδα με σοβαρή οργάνωση και νομίζω ότι θα ταιριάξει απόλυτα στην ομάδα μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να πετύχουμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, είτε αυτό είναι στην Ευρωλίγκα, είτε στο Γιούροκαπ. Οπότε θα μας βοηθήσει πολύ, αφού έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα», είναι τα λόγια του γενικού διευθυντή της Μπάνβιτ, Τουργκάι Καταλολούκ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected